Dlouho jsem tu nebyla, tak zdravim a píšu, co je nového.

07.01.2008

Ahoj holky, tak jsem tu měsíc nebyla. Je tu hooodně nových uživatelek. S malou se to trošičku srovnalo. Už mam i čas na sebe a na domácnost. Jinak roste jako z vody. 2.1. se na nás poprvé usmála. Bylo to nádherný. Strašně dlouho pozorovala mojí pusu a já se na ní smála a ona se usmála taky. Bylo to tak nádherný. Každej den nám daruje krásnej úsměv. Mam z ní radost. Jinak se mi chudinka opupínkovala. Teda jsou to takové ty pupínečky, co nejdou moc vidět, ale na pohmat jsou cítit. Má je všude i na obličeji i na prdelce. Zítra jdeme k doktorce, tak uvidim, co mi řekne. Jinak i ublinkává. I třeba 2 hodiny po kojení a to s ní nehýbu. Ach jo. Ale můžu Vám doporučit odsavačku hlenů na vysavač. Stojí sice asi okolo 375Kč, ale ty hleny fakt vysaje a malá vůbec nebrečí. Vkládám nějaké fotečky

Je moc krásná.a když se směje musí bít kouzelná.tu odsávačku u nás taky nabízely a já se tomu musela zasmát neumím si to představit:-)Ale když píšeš,že ok tak to asi je dobré,ale já raději zůstanu u té klasické kde budou stačit mé plíce:-))))

Ahoj panenko,máš krásnýho mimíska, je moc heuzká..jen by si měla fotečky vkládat do kategorie nově narozená miminka, aby ji viděli všechny!! Díky taky za tip, ještě odsávačku nemám, normálně si ji koupila v lékárně?

ta je krásná moc pěkná a spokojená princeznička malá
to je dobře že už máš trochu víc času a můžeš trochu povolit
přeji vám i nadále spokojenost radost a zdraví

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka