Prevence proti striím

08.09.2009

Ahojte holky,

chtěla bych Vás poprosit o radu. Čím se mažete proti striím? Určitě je dobré co nejdříve, aby se tomu předešlo. Při mém prvním těhotenství jsem se nemazala, a popraskala mi prsa, tak bych tomu tentokrát ráda předešla.
Máte některá dobrou zkušenost s nějakým krémem?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dobrý den, maminky, já jsem při prvním těhotenství používala Elasti Q, ten nebyl špatný, ale i přes poctivé mazání od čtvrtého měsíce se mi přeci jen několik strií udělalo na bocích. Teď mi daly těhotné kamarádky tip na Bepanthen Krém proti striím, že jsou s ním spokojené. Zatím jsem ho párkrát vyzkoušela (ještě nejsem těhotná, byla jsem jen zvědavá, jaký je, když jsou s ním kamarádky spokojené) a byla jsem spokojená s tím, že se velmi snadno roztírá a rychle vstřebává. Pokožku jsme po namazání měla velmi jemnou a na rozdíl od Elasti Q jsem neměla pocit, že jsem celá "ulepená" a mohla jsem se hned obléknout.

Kde kupujete Elasti q? já ho včera sháněla v drogerii a nemohla jsem ho tam najít - našla jsem na netu přímo jejich web, tak uvažuji, že si to nechám zaslat poštou, ale raději bych si ho koupila v kamenném obchodě - prodávají ho běžně?

Ahooj, toto tema se tu resilo uz hodnekrat. Hodne zavisi i na genech. Je to v rodine. Ale muzes tomu predchazet ja mazu ElasiQ a dermacolem Enya. A setricka v poradne mi rikala ze jde poznat ktera tehulka si maze brisko a ktera ne. A ja zatim nemam ani jednu prasklinku a mam 4 dny pred terminem. Denuliiinka

ahoj ja dnes začínám 17tt a mažu se jak vzteklá Elasti -q. Ale pak přejdu na Olejiček od Eucerinu ten je dražší ale myslim že na větší břiško lepší.
ja si teda myslim že kůže bude pružnější když se budeš mazat, pry je to dědičné ale spousta mych znamých co to zdědit mohly se mazaly a nemaji ani šramek. ale někdo zase a i kdyby v tom kremu spal tak popraskané břiško ma. ale když se mazat budeš tak maš velkoku šanci že bude pokožka ok.
doporučuji ten elasti-q stoji cca 145kč. ten eucerin něco kolem 300.

Ahojky,
já jsem 9,5 měsíce po porodu. Nikdy jsem nebyla nějaká extra štíhlá, v pubertě tomu bylo naopak. Až posledních pár let jsem byla taková normální. Zadek, prsa a celulitidu máme v rodině. Mazala jsem se vazelínou, kterou jsem koupila normálně v lékárně, a když se podívám do zrcadla, tak nic nemám. A neřekla bych, že bych měla nějak elastickou kůži. Tak zkus co se dá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka