Co se děje?

08.09.2009

Nejprve se představím, jmenuji se Markéta, je mi 35 let, mám dva kluky - 17 a 10 a smanželem jsme se na starý kolena rozhodli, že potřebujeme ještě tu holčičku. Ale k dotazu - po 10 letech braní HA se 3 měsíce snažím otěhotnět. Tento poslední cyklus mě bolí 14 dnů podbříšek a ve středu měla přijít ms, ale v neděli po tulení náhle přišla silná ms, dnes je úterý a jen slabě špiním, čípek stále tvrdý a je nahoře. Ms dostávám pravidelně po 28 dnech, tohle se mi nestalo. Nevím, jestli nemám radši zajít k doktorovi. Děkuji za Vaše názory.

Já se taky pa 16-ti letech rozhodla mít druhé ve 35letech ,ms jsem měla pravidelnou po vysazení antik.se ms dostavovala nejprve pravidelně ,někdy silné krvácení asi se tělo čistilo nevím ,no a pak přicházela ms po 35 -50dnech to jsem byla zoufalá ,říkala jsem si že asi neovuluji .Trvala někdy jen 3dny ,někdy 5dní pokaždé jinak .Po 1,5roce jsem konečně otěhotněla a za 8týdnů mám termín .Podařilo se to v měsíci kdy jsem pravidelně už ze zoufalství pila kontryhelový čaj ,opravdu poctivě 3xdenně,holky tu psaly že se po něm upraví cyklus a taky se podaří otěhotnět .Nevím jestli to bylo tím čajem ,nebo už byl zkrátka čas.Přeji ti aby se vám zadařilo .

In reply to by aprilia

Děkuji moc za podporu - začala jsem s čajem a radši jsem se objednala k doktorovi. Snad jsem v pořádku. Přeji rychlý bezbolestný porod.

jaký starý kolena??? :jawdrop: vždyť 35 je krásný věk.Taky jsme si letos pořídily miminko a je mi 32let.A v porodnici nás bylo plno po třicítce.A být tebou tak si asi zajdu k doktorovi. :a:

In reply to by Ledicka

Já vím, já jsem pořád mladá, jen ty děti nějak rychle rostou :) . Můj syn už nosí plnovous. No uvidím jak mi bude dopoledne, ale asi se tam objednám.

In reply to by sucham

Jo jo.Nějak mi to nepřišlo když už pak udáváš věk dítete v rokách,ale jakmile máš :°O°: tak se udávaj měsíce a to pak nevěří člověk jak to letí.Mám doma dva kluky 12ti letého puboše a 6ti týdeního kloučka.Mě se podařilo otěhotnět až po 2 rokách takže hlavu vzhůru. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky