Hezké odpoledne

07.01.2008

Na to že jsem prvně v práci, tak stále tu mám něco na práci. No ale nevadí, ono to aspoň rychleji utíká. Venku se nám krásně rozchumelilo :-)) Dneska jdu s mužíkem objednávat matrace. Na konci ledna má dorazit manželská postel. Už se na ni strašně moc těším, protože spíme na nafukovací posteli a to je fakt už děs. Jsem jak na vodě a nevím jak si lehnout. To bych vám nepřála.

jejda taky se trapim v praci :-( ja bych mozna brala tu vodni postel jak to tvrde drevo na kterém spíme my, matrace má tlouštku tak 5 cm, a na novou postylku zatim nemame :-( kazde rano jsem otlacenajak kdybych spala na zemi...

In reply to by Helena

no mám se fajn az na to ze se mi posledni dobou nejak casto mota hlava, kdyz jsem si merila tlak tak jsem mela 113 na 95 tak nevim jestli je to OK...jinak doktro mi posunul tydny takze uz jsem taky 15. týden a ve ctvrtek zacinam 16.tyden...v praci me to neba nejradsi bych byla doma ve sve tvrde posteli :-) jsem furt unavena :-(

In reply to by Bedrnicka

Já začínám dneska patnáctý. Na kontrolu jdu 18.1., tak už se těším co se nového dozvím. Posledně na ultrazvuku se tam s sebou pěkně mrskalo, bude to asi dost živý mimčo :-))
Já jsem se dneska probrala ve 3:45 hodin ráno a nemohla jsem vůbec zabrat a vstávala jsem v pět ráno, protože jsem šla zase do práce. Ale teď bych si šla taky nejradši lehnout.
Myslela jsem si, že už mám taky ty nevolnosti za sebou a minulý týden jsem několikrát zvracela, fuj nechutný. Ale už je líp a snad už i to tak zůstane.

In reply to by Helena

já se ted pravidelne budím ve 4 rano na zachod a pak nemuzu usnout a kdyz se mi to podaří tak zazvoní budík a hurá do prace...ja jdu ted ve ctvrtek na krev na ty tripl testy a 24. na kontrolu, uz semoc tesim az uvidim mimiska a muj taky, na poslednim UZ byl se mnou a byl moc nadseny

In reply to by Bedrnicka

Mě budou taky brát na příští kontrole krev, tak to budou asi taky ty triple testy. On ten doktor zas toho moc nenapovídá a když, tak je to takový mumla, že mu stejně moc nerozumím. Ale co jsem rozuměla, bylo že miminko je v pořádku, velikostně odpovídá danému týdnu a když jsem viděla jak se tam hýbe, tak to mi úplně stačilo a byla jsem šťastná.

In reply to by Bedrnicka

No začíná to. Normální kalhoty už vůbec nenosím, vadí mi když to škrtí. Tak už teď nosím těhotenské. Jsou mi sice ještě hodně volné, ale jsou pohodlné a to je hlavní. Ale asi to teď bude vídět čím dál víc. Docela se na to těším :-)

In reply to by Bedrnicka

Já jsem si objednala přes internet manžestrové těhotenské kalhoty za 1000,-Kč a mají dvojí knoflíkovou řadu a pásek je na gumu, takže si myslím, že je budu nosit určitě po celé těhotenství. Ale v létě stejně budu nosit nějaké šaty, protože to v kalhotech bych asi umřela vedrem.
Kalhoty by měly dorazit tento týden, tak uvidím jak mi to bude. Teď nosím riflové kalhoty těhotenské, půjčila mi je jedna známá, ale mám právě jen ty, takže se těším i na ty druhé.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka