čekám.......a čekám.........

07.09.2009

Ahoj holky,tak zase po dlouhé době písnu i já,nevím jestli si tady na mě ještě někdo vůbec pamatuje.Ale k věci,Dnes jsem 39 den cyklu a Ms pořád nikde.V pátek jsem dělala testík a byl negativní.Antikoncepci neberu už 18 měsíců tj doba po kterou se snažíme mít mimi.V žádném stresu jsem nebyla jsem v pohodě,ale tohle fakt nechápu vždycky jsem to do 35 dní dostala,minulý cyklus byl po 28 dnech a ted nic???Stalo se to některé z vás???že těhu test negativní a potom byly těhulky a nebo mám jít k dr pro injekci,mám ještě čekat???Nic mi není jen mi bolí prsa,pobolíval podbřišek,ale ten už taky nebolí,tak jsem z toho jelen.Prosím poradte.Díky vaše Mimčo.

Mimčo, no konečně si se zase ozvala, už jsem si říkala, co s tebou je. To víš, že si na tebe pamatuju. Já bych skočila na gyndu a když tak ti dá vyvolávačku. Tak ať se brzy zadaří!

ahoj já si na tebe taky pamatuju.k dr. bych jeste nesla pockej jeste pár dní a pak si zkus udelat test nejlepe mamatest.snad už to vyjde.18 měsíců už je docela dost to my se snažíme 10 měsíců a připadá mi to jako věčnost.

kamarádka si kupovala ty levné testy jak jsou balené po dvou a dělala si ho 3xdo týdné po vynechání ms a vždy negativní,pak je neměli a koupila si ten lepší dražší a okamžitě // hned další týden šla k Dr a byla v 11tt :00: Já bych ještě týden počkala a pak šla k DrDržíme pěstičky!!!

Holky jste hodné,já tento týden ještě vydržím s nervama a když nedorazí,nebo nebudu těhu tak letím k dr,jenom nechápu,z jaké příčiny se tohle děje,neřeknu kdybych měla nervy stresy....Jinak s miminkem jsem v pohodě když nám to tenhle rok ještě nepůjde tak zajdeme na umělko,však ono se to jednou povede nám všem NEBOJTE!!!!!!!!!!

Já bych ještě počkala a test zkusila zase za 2-3 dny.Určo se ti tam ta druhá čárečka objeví!!!!Držím mooooc palečky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka