spinkání 4měs.miminka

07.09.2009

Ahojte holky,poradíte mi některá co dělat,nějaké triky,tipy,rady,....,co dělat,aby mi male spával v noci. Nechce mi spvat přes den.To spí mezi jídlem cca půl hodinky (má 4 měsíce) a jí po 4-5 hod.Je na UM. No a v noci se mi budíval po 5-6 hod a teď začal, nevím proč, po 3. Jsem z toho celkem zoufalá a hlavně šíleně unavená,vysílená atd. :§) Poradíte mi některá....Jen ne "ranu dubovou palicí" :s: Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Právě jsem se chtěla zeptat na to samé!Taky máme 4 měsíce-budil se cca2x za noc a teď-cca posledních 14dní i 6x(co 2-3hod)a už jsem vysílená.Taky nechápu.Kde je problém?Piště tipy,rady-jak napsala Lucouš!

no holka tak já to tak mám od narození do dvou měsícu se budil po dvouch hodkách jsem kojila a pak na um.mlíčku po třech a čtyřech jsem kolikrát zněj kaputo byli nám 4.měsíce dávám si naději až začnem kaši na noc třeba snad závidím mamčám kterým mimča spinkají skoro celou noc :?

Tak mi jsme kojení a cca do 3 a půl měsíce mi spával taky tak 6- ý hodin v kuse, pak jídlo a pak ještě tak ty tři čtyři hodiny. Pak najednou změna a zase se v noci nespí vůbec a vstává se po dvou hodinách. Taky nevím co sním, zkusila jsem všechno, takže s tebou cítím. Nemá třeba spurtík?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka