maliník?????

07.09.2009

každý tu píše, že se těsně před porodem bude snažit pít lístky z maliníku...k čemu to je??? proč se to pije.....sem druhorodička a asi úplně tupá, protože tohle slyším prvně... :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, taky jsem jako druhorodička čučela. Pila jsem ho od 36. týdne (porodila jsem tedy ve 37.tt - ale né z maliníku) :s:
Obě děti mám ve 37.tt.
I jsem si koupila ty homeopatika. Je pravda, že jsem porodila do necelých 2 hodin po příjezdu do porodnice, ale to proto, že hlavičku jsem měla hodně dole už asi od 32 tt., každopádně druhý porod byl pro mně horší, tlačila jsem přes hodinu, takže maliník, nemaliník - homeopatika...u mně bez účinku.

Ahoj, já jsem ho nepila, mě ho doktor nedoporučoval vůbec (že je to prý hlavně nafouklá reklama - ale nevím) a když tak nejdřív po 38. týdnu. To jsem ho pak nesehnala a porodila jsem na prvorodičku docela rychle a bez jakýchkoliv komplikací (cca 7 hod celkem), malá ze mě nakonec vylítla, ani jsem nevěděla jak. Při druhým ho asi zkusím, ale myslím, že to stejně na každýho účinkuje jinak. pa

A můžu ho začít pít i kdy beru 8 tablet magnesia denně a doktor mě straší předčasným porodem? Jsem 32+6 a musím ležet :-( Terezka

já jej pila při prvním těhu a pít budu i teď, ale mám čas, sjme ve 25.tt. Jak píše holčina níže...děloha se hezky prokrví a vše se připraví na porod. Pila jsme jej od 37.tt, ale pozor, měla jsem docela křeče, tak se nelekej, když budeš mít taky....to už byla asi ta příprava, pila jsme hrnek dva denně stačí. A jako prvorodička jsem byla super rychlá..porod 3h a půl od bolestí, takže pohoda, jsme se rychle otvírala jedna báseň. Přeji vám taky takový super proodek ;) :a:

In reply to by dupkaM

:a: a mužu to pít když jsem podle tehu knižky ve 33+3 tt??Jsem prvorodička a jak se mi to blíží tak se porodu bojim čím dál víc,tak bych byla docela ráda kdyby to na mě taky působylo a měla bych to co nejrychleji za sebou.A ještě kde to koupim a kolik to tak stojí?Díky :a:

Já ho piju od 34tt. Má to pomoct zprůchodnit rodidla a změkčit hráz, takže se to v podstatě pije pro usnadnění porodu, jestli na tom něco je, to nevím, jsem v 36tt a budu prvorodička, pak třeba poreferuju :D

Monika & Márinka

Já ho nepiju,mám těhu čaj a v něm je taky.Ale co přesně maliník dělá nevím...Jsem taky druhorodička.Já takovýhle věci neřeším,ani lněné semínko ani masáž hráze.

In reply to by Helinka

aaahaaa, tak už ot chápu...ale fakt jsem o tomhle nevěděla....já mám jít teď po druhé císařem, takže to jde asi mimo mě....tak holky které to pijete, tak po porodu chci hlášky jestli to fakt fungovalo!!!!!!!!!!!!§

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka