Co na nástřih hráze

07.09.2009

Ahoj holky.Můžete mi poradit něco účinného na nástřih hráze? Porodila jsem "drobečka" 4150g.Takže si dovedete představit jak dole vypadám.Budu vděčná za každou radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky vím přesně o čem mluvíš,já už jsem tedy osm měsíců po porodu,ale úplně živě si pamatuji jak to bolelo...
Já jsem se často sprchovala nepoužívala jsem žádné gely,ale kdybych o nich věděla určitě bych to zkusila...
Během tří týdnů by se to mělo zahojit.....A pak už bude jenom dobře...Držím palečky....

mě moc pomohla dubová kůra, pořád jsem se sprchovala, po každé toaletě a promazávala, bez ní bych asi umřela, jo, vím o čem mluvíš, můj malý měl taky 4150 g!

In reply to by Martens a Majda

gel, přímo na ránu, může se máznout trošku i dovnitř, moc mi to ulevilo, jak to chladilo a cítila jsem, že to hezky zvláčňuje kůži, takže pak to šití tak nepnulo. Rosalgin mě přijde, že to jen desinfikuje, ale přímou úlevu si neumím představit, gel je podle mého mnohem lepší, tím, že to chladí a zvláčňuje.

ahoj,tak já jsem taky potrhaná až ke konečníku a taky i ve vnitř a mi hodně pomohl hypermangán. Má se v tom máchat, ale já si dělala obklady. Nemohla jsem ani chodit a k tomu se mi na kačence udělaly boule o velikosti třešně,hrůza. Teď jsem 14dní po porodu a nemám už ani stehy. Tak se rychle uzdravuj. Markéta

Nejlepší je oplach rosalginem, dá se koupit v lékárně, zatím to všem pomohlo, já si ho nechám připravit od mamky i do porodnice.

Ahojky, tak já taky měla drobečka a byla jsem roztržená. Dubovou kúrou mě to dost štípalo, ale hodně pomáhalo sprcha studenou vodou a je na to mastička pro rychklelejší regeneraci ale předpisuje jí gynekolog. Nevím už jak se to jmenuje, ale zkus se zeptat za to nic nedáš. Jinak prý pomáhají řapíkové kopele.

S tím větráním to nejde.Mám pořád sítované kalhotky.Ale mám mimčo v nemocnici,každý den dojíždím a pak tam od rána do večera sedím.

In reply to by yvka

Když doma jsi sama,tak si lehni na ručník a zkus to,já to takhle praktikovala aspoň večer.Pokud to není ještě zhojené,raději bych to ničím nemazala.ty sedací koupele by měly pomoct,ale chce to čas,mně to trvalo 3týdny...A můžu se zeptat,co se u přihodilo,že je mimi v nemocnici?

Ahoj,to je mi líto.Já jsem před 8lety rodila a dcera tak velká nebyla,ale i tak mé potrhání...no nic moc.Koupila jsem dubovou kůru a aspoň 3xd.jsem se v ní ráchala a často se sprchuj,pokud to jde i větrej-i když tohle je dost obtížné.Mně hrozilo škrábání lžičkou,tak jsem se fakt snažila vše dělat.Úplně se děsím jak dopadnu tentkrát,mám termín za měsíc,tak jsem na to zvědavá!!!Jestli to bolí,tak si tam šupni po osprchování led.pa

řebříčková mast, dobře stahuje, dost mi pomohla. jinak větrat, sprchovat. měla jsem taky velkýho prcka 4120g a byla natržená až ke konečníku. První tak týden, dva to tam vypadalo děsně, teď už naprosto v pohodě, neboj. pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka