Poradíte mi prosím ?

07.09.2009

Ahojky holky,já jsem zoufalá.Na večer máme razit na dovču a já nemůžu přijít z čeho mne pobolívá to břícho.Říkám si zda to nejsou zaražené prdy.Asi blbé co? To břícho mne pobolívá na levé straně pod břichem.Tak si říkám jestli to mimi tam na něco netlačí.V noci to je v pohodě a přes den o tom vím sem tam.
A večer jsem ležele v klidu v pelechu a cítila jsem takové cuky v břichu-myslíte,že by to mohly být už pohyby?Tento týdem začnu 20.týden těhulkování.
Tak se omlouvám za takové hloupé dotazy.

ahoj,
taky si myslím, že pohyby....čekám 4 a to své první dítě...taky to znám....a nebyla jsme si ničím jistá....
mě kdyby něco pobolívalo, šla bych na konzultaci ke svému gynekologovi,a zeptala se zda je vše o.k., a zda mohu odcestovat, je to můj názor, ale já bohužel nesmím teď nic jako ty, sotva vylést a můžu být ráda,že nejsem v nemocnici.
Takže se drž a nepřeháněj to!...Pa!Míša

Marcelko, jak ti roste bříško a děloha, tak se napínají vazy navíc střeva jsou odtlačována do jiné pozice, takže to klidně může být jak meteorismus, tak napínání vazů, mě to na levé straně v podbřišku bolelo od začátku těhotenství, vždyť jsme minulý týden byla v nemocnici a nakonec mi bylo řečeno, že jsou to ty vazy, beru to Magnesium a Espumisan (páč nevím, co z těch dvou věcí to je...) a rozhodně je to lepší, obojí můžeš v těhotenství, tak to zkus, uvidíš. Buď ráda, že tě to netrápí v noci, já kolik nocí pro bolesti nespala... tak ti přeju, ať se to brzo zlepší a taky přeju krásnou dovolenou

ahoj ja uz citila malicke pohyby tusim v 18tt a neverila jsem tomu, protoze cekam prvni mimi.Ale pry to tak muze byt i u prvorodicek.Ta bolest muze byt opravdu jak rikaji holky z natazeni svalstva.Doktori k tomu tak pristupuji.Pokud neni velka a treba te nedostava do kolen,tak bych byla v klidu.No v tomto obdobi ty briska uz skacou:-)Mne taky Dr na bolestive brisko nasadila Magnesko a beru ho od te doby doted. A to jsem v 34tt. Uzij si dovcu!

Ahojky, myslím, že to určitě můžou být pohyby... a další věc je ta, že se ti bříško už určitě zvětšuje a tak se natahují i různé vazy a svaly... takhle mi alespoň podobné bolesti jako máš ty vysvětlila doktorka a dala mi Magnesium, že by to mělo pomoci... Myslím, že kdyby se dělo něco vážnějšího budou ty bolesti horší... Přeju krásnou dovolenku....

pohyby ucítíš jako příjemné, nikoli bolestivé a v tomto týdnu už by to možné bylo,
stejně tak nikam nemůže bolestivě tlačit
můžete to být skutečně jenom meterorismus,ale i nějaký jiný "problém", až zánět.... vím, že apendix je zpravidla na pravé straně, ale......... před dovolenou bych to nepodcéňovala

Ahojky, myslim si ze v tom 19., 20. tydnu uz pohyby urcite citit muzes. Urcite to neni hloupy dotaz. Uzij si krasne tehulkovani a taky dovolenkovani. :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka