Dvojcatka

07.01.2008

Termin porodu byl 8.12.2007, ale nasim kremilkum se zachtelo na svet 23.10.2007. Prvni se cpal chlapecek Samuel v 21:20 s porodni vahou 1950g a 43cm. 15 minut pote vykukovala holcicka Klaudie s porodni vahou 1700g a 43cm. Oba putovali do inkubatoru si dachnout trosku kysliku a uz druhy den se opalovali se zloutenkou. Krome drobnych problemu jsou to krasne a zdrave miminka. Ted, 7.1.2008 uz ma chlapecek 4,5kg a holcicka 4kg. Jsou to dablici s andelskou tvari. Nejvetsi radost nam delaji jejich spokojene usmevave oblicejicky........
Vsak se kouknete, jak jsme vypadali a jak jsme na tom ted :-)

sice opožděně, ale přeci gratuluji!! Taky mám dvojčátka kluka a holku sice jim jsou už 4 roky ale pamatuji si vše!! Měli se taky narodit 6.12.2003 ale pospíchali ven a narodily se 27.10.2003 Začátky jsou těžký, ale krásný. Potom už je to sranda jen najít ten ritmus!! Ted čekám další dvojčátka tak to bude roachot!! Vy at jste co nejvíce k světu a vše se vám daří!

miminečka máš,přeji hlavně hodně sil,musí to být zabíračka :jawdrop: a at se brzičko vyzdravíte z těch bacilů :)

gratuluji a přeji vám všem moc a moc zdravíčka a úsměvů na tváři:-)...to je stejně to nejhezčí, když se mimi smejí, že?:-)...těším se na fotečky:-)

In reply to by PETRUSE333

ahojky,
ja jsem se z toho vseho vzpamatovavala a sanzila si najit nejaky system. Taky jsem odjela k rodicum na sever. Tam jim ale nefunguje net :-( Ted jsem zase zpet v Brne a muzu konecne vlozit nejake fotecky.... teda jestli se mi to podari. A jak se dari tobe? :-)

Vsem vam holky dekuji. Jo, jo, je to pekna makacka. Oba nam davaji hodne zabrat. O narocnosti by se dalo vypravet. Nikomu bych neprala tuto drinu. Ale mohlo byt i hure (nebo lepe), kdyby se z toho vyklubali trojcatka ;-)
Fotecky se prave snazim vlozit. Mezitim musim odskakovat k tem certikum. Ze zacatku to bylo nejhorsi. Porad jen kriceli a z novorozenecke JIP byli rozmazleni na noseni na rucickach. Tady to bohuzel nejde :-(....Ted se vse nastesti uklidnuje a oni zacinaji pred den i spinkat. Jsme ted vsichni nemocni. Ja teda beru antibiotika, ale chudacci drobeckove se z toho museji dostat sami, protoze vsechny leky jsou az od 2.mesicu. A tim, ze jsou predcasni, maji podle terminu porodu teprve mesic. Snad se z toho vyspinkaji.
Diky za gratulace :-)

In reply to by Kajinka

dnes Káji byla s Klárkou taky u doktorky.. Malá v noci kašlala a ráno měla zvýšenou teplotku, ale vše je jak se zdá v pořádku. na průduškách ani plících nic, tak jsem ráda.. teplotu může mít prý i ze zácpy, kterou ráno měla.. tak snad bude beruška v pořádku... On byl totiž Robin nemocný... co tebe schvátilo? Taky chřipajzna? A ještě jsi doma? NEbo už u mamči?

Tak to gratulujeme:-), My jsme se narodili 6.12. s porodní váhou 2080g a 2670g o měsíc dřív než bylo plánováno:-). Teď mají už 2700g a 3850g:-)), Matýsek je jako otesánek:-)

In reply to by Kajinka

Někdy fakt špatně:-(. Mají otočený spaní, takže když denně spim 3 hoďky a to ještě ne v kuse tak je to úspěch. Teď mě asi s toho nevyspání začali trápit migrény nebo co to je, tak máme docela veselo.

Tak to je krásný:)) hlavně že jste zdraví a spokojení, ikdyž je to asi náročný dva takovýhle prdelky zvládat co:)) Moc gratuluju!!!

tak to je ale radost. Jste to vzali přijednom. A jak to zvládáš? Přeji hodně štěstí, zdravíčka a gramů a kil!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky