Poslíčci a únik mlíčka

06.09.2009

Ahoj těhulky, maminky a další spolubojovnice, chtěla jsem se Vás zeptat kdy se Vám poprvé dostavily poslíčci, hrozně mě zajímá kdy to tak mám čekat. Občas mě bolí bříško ale nevím jestli je to tím že tam naše princezna blbě leží nebo jestli je to ono. A jak jste na tom s mlíčkem? Už vám trošku uniká?

Tak já myslela,že je ani nepoznám,ale včera,kříž a stahování dělohy,nic než vana mi nakonec nepomohlo.Mlezivo mi teklo někdy v červnu,takže kolem 25tt,ale jen v noci,přes den minimálně...

já měla poslíčky minulí týden ve středu to jsem byla ve 35tt, byla to bolest jak při silné MS a trvala celý den, zabrala teplá sprcha a spánek, druhý den jsem volala Dr a ten řekl že jsou to poslíčci a kdyby to nepřešlo nebo se to horšilo tak mám jet do nemocnice, bolelo to 3 dni ale každý den to bylo slabší dodržela jsem to ležení v posteli a ted už mi je fajn. Ten podbříšek mě bolel furt nebyli mezi tím žádné intervali. Někdo je má často a někdo vůbec, rozeznáš to podle té sprchy, když si to bříško masíruješ teplou vodou a zabere to jsou to poslíčci a to mlezivo, to mi vůbec neteče sem tam mám takovou jakoby vlhkou bradavku,ale jinak nic, na na tvorbu a množství mlíka to vliv nemá, je to individuální, někdo nemá mlezivo vůbec a po porodu mlíka na rozdávání a někomu teče mlezivo proudem a mlíko po porodu nemá

Peťulko, o poslíčkách nevím jsem prvorodička terpve ve 26.týdnů ale to mlezivo to je hrůza. Přez den se mi to ještě naštěstí nestalo ale už jsem se 2x ráno probudila s velkými fleky na tričku:-) vypadalo to fakt chutně :C]]:

ahojky me po tom 30tem tydnu obcas neco zlobilo, nejaky pichani v brisku a neco co bolelo jako slepak, ale poslicky jsem nemela a kdyz jsem si ve 35+3 v noci myslela ze teda prisli poslicci, tak to byl porod :j)
a mlezivo ani nic takoveho mi s prsou vubec neteklo, ani mi prsa nevyrostly a treti den po porodu uz jsem mela mlicko, ze bych mohla zasobovat i dvojcatka ;)
pekne dotehulkovani prejeme :k:

poslicky jsem mela asi kolem 30tt a je to asi jako bolest pri ms,ale kazda to ma jinak,
a mlicko ti neutika :s: je to jen mlezivo,jestli ho mas moc tak si budes muset poridit vlozky do podprdy
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka