tak se hlasim zase jednouuu

06.09.2009

predem zdravim moje mile spolubojovnice andelinku a pecicku :k: a vsechny ostatni :a: dlouho sem tady nebyla a mam toho na svoji bolave dusicce moc :r: tak v sestactem tydnu mi brali odbery na screning a vysli spatne stim sem pocitala tak tomu bylo i u syna.a je zdravej tak sem si stim moc nelamala hlavu, ale v pondeli 31.8 sem jela na velky ultrazvuk stim ze se strasne tesim ze mi dr. rekne co to bude a nad nicim jinym sem nepremyslela a vubec by me ani ve snu nenapadlo jak to cele dopadne :00: .dr. byla prijemna zacala stim ze nam popsala kde co je a taky rekla ze to bude :girl: :h: . a potom zacala dlouho hledani a brouzdani po mojem brisku a zacala sem byt docela neklidna. zachvili zvedla tel. a volala si posili a ja uz sem tusila ze je neco jak nema byt :? tekli mi slzy a i presto sem se zeptala co se deje a dr. mi vysvetlila ze pupecnik ma mit tri cevy a mi mame jenom dve a to znamena ze muze mit nejakou vrozenou vadu cevni coz ukazuje v mojem pripade na srdce :r: hned volala do ostravy a obednala me na 15.9 podrobny ultrazvuk :h: . ale to jeste nevedela ta dr. o mojich spatnych vysledcich screninku. poslala me hned tu stredu na odber plodove vody ktery sem po nedlouhem premysleni odmitla. dost sem to probrecela a verte ze to cekani do 15.9 je hruza ale nejak sem se smirila stim ze at to dopadne tak ci onak je to moje holcicka a bude vzdycky a vsechno to zvladneme. tim se jeom potvrzuje ze zdravi miminka je nadevse a nikdy sem otom nepochybovala :h: ........ jen doufam ze to bude vsechno prome unosne protoze uz nevim co jeste zvladnu. tak a ted vy co je novehoooo pecicko co to bude andelinko chlupatec a nebo chlupatice??? omlouvam se za mega clanek a tesim se na vase zpravicky jenom na ty dobre :a: :a: :a:

držím pěstičky, moc...nic jiného není víc než zdravé miminko :h: ...my jdeme zítra na kontrolu, už mi je z toho špatně teď, po všech těch trablích, ale doufám, že to bude vše v pořádku :*8*: ...

Co to ctu tady kocko? neboj se nic, vsechno bude v poradku, moc tomu nerozumim, spis teda vubec, ale jedno Ti povim, muj synovec se narodil zase s vice otvory v srdci, nevim jak to spravne rict, a hned po narozeni sel na operaci, a ted je v poradku, takze hlavu vzhuru kociiiiiiii!!!!Vim, ze jsi asi na nervy, ale uz jsi toho zvladla tolik, ze bysme se mohly od tebe ucit!!!! Jsi statecna holka, a vse zvladnes, neboj, a tvoje holcicka taky!!!Je krasny, ze cekas princeznu, moc jsem Ti ji prala!!!!!! Dej mi urco vedet, jak vse dopadlo, ale hlavu vzhuru, jak pise nize nase vcelka doktorka, timto se omlouvam, zapomnela jsem jeji nick jmeno, pac misto mozku mam uz asi z mlika kostku, tak urco se da vse vyresit po narozeni, sama vis, ze chlapecek mel taky horsi vysledky, a ted je ok Frantisek,vid? Neboj se nic, moc na Tebe budu myslet, a kdyz budes mit chvilicku nebo naladu, tak pisni, hrozne rada Te uslysim, ani nevis jak, moc mi tady chybis, teda nam vsem zlaticko. Drzte se s princeznou, a toho 15.9. mi dej urco vedet, budu napjata jak struna, hlavne nebuj ju???? papa, jo a muj mobil mas, kdyby neco, budu rada, kdyz pisnes. papa kocko. :k: :k: :k: :h: :a:

In reply to by Pecicka

no uz neplacu a ver ze zvladnout to musim jenom uz aspon sliset ten verdikt jak to je a bude. a co ty co nosis pod srdickem??? mam te rada fakt ze i kdyz to jsou jenom pismenka tak si mi prirostla k srdicku vic nez si myslis :h: mobil nemuzu ajit jako to cislo v nasich spravach tak mi ho pisni znovu a sem nejak smirena sevsim uz sice to stalo litry slz ale mam doma ultrazvuk na dvd a pokazde kdyz si ho pustim a mala kopne vim ze tam je a ze to zvladnem. ale dost uz ome co ty zlatko jenom pis ted tady budu jeste zitra a potom uz asi zase tyden ne ale 15 urco pisnu :*[]: :h: :h: :h:

Ahojyky jej to mi je tea moc líto,ale věřím že to bude vše v pořádku a nic moc závažného to nebude... moc moc moc držím pěstičky....

nepises do ktere nemocnice te posila,ale asi do fakultky,ze?neboj tam jsou dobri,ja tam chodila cele tehu,udelaji vse pro to aby to bylo v poradku,moc ti drzim palecky :a:

to je mi líto, ale třeba se dozvíš že srdeční vada nebude tak závážná a miminko bude moci po pár zákrocích normálně žít. Držim palečky. Jinak já bych spíše šla než nešla na odběr plodové vody. věděla bych s jistotou na čem moje malá je...ale je to každého svobodné rozhodnutí. Moc držim palečky :a:

In reply to by JaMiOn

mas pravdu o tom odberu ale odber plodove vody ti neprozradi vadu srdce ale jenom downov syndrom a tim ze mam rizikove tehotenstvi uz od zacatku kvuli predeslim dvou samovolnym potratum sem nechtela riskovat mozna rizika. ultrazvuk nam prozradi vic..... jinak dekuju

ať to toho 15.9. dopadne dobře, budu na tebe moc myslet. jinak dejdanko, i kdyby nedopadlo, víš, vrozených srdečních vad je tak strašně velké množství, tolik různých typů a ne všechny jsou těžké, navíc většina z nich se dá po porodu dobře operačně řešit, některé dřív jiné později, takže nevěš hlavu dokud vlastně nevíš, o co se jedná..pošli mi potom zprávičku co ti řekli, jsem internista a srdíčko je přímo můj obor, takže ti třeba budu moci mnohé vysvětlit. do té doby mooooc držím pěstičky

In reply to by barbusacek

moc dekuju vsem za povzbuzeni a prave ze ja evim jak sem se smirila i stou horsi variantou ze by to dobre nedopadlo... muzu se te zeptat jake nejcastejsi jsou prave kvuli dvoucevnimu pupecniku??? urcite se ozvu a kdyz budes chtit dej si me do kamaradek ja tady ted moc casto nejsem ale dam vedet urcite jak to toho 15 dopadlo :k:

In reply to by dejdanka

se nedá tak říct, chybění jedné tepny v pupečníku je jedna z těch častějších anomalii a nemusí být vždycky spojena s něčím dalším, já myslím, že je důležité, že tě pořádně vyšetří, kouknou na to srdíčko a určitě ti řeknou víc, právě u srdečních vad je opravdu velká výhoda, když ti to zjistí předem, protože někdy je potřeba třeba operace krátce po narození a kdyby to tak bylo, tak by tě rovnou poslali co já vím, asi do Motole před porodem a dalo by se to předem plánovat víš... ale to fakt uvidíme podle toho podrobného ultrazvuku, už jen pár dní, tak vydrž a uvidíme, moc přeju, aby to bylo OK.

moc mě mrzí, co prožíváš a budu vám držet moc moc palečy, aby jste to všecko zvládli.

a věř že vše dopadne dobře já mám doma dvou ročního syna a ten má defekt komkorového septa takže taky vrozenou srdeční vadu a v těhotenství na to nepřišli ale uvidíš že mala bude zdrava a bude vám dělat jen radost držím palečky a at to do toho 19 rychle uběhne. Vim že se to snadno řekne ale musíš být statečná já čekam na výsledky z plodovky takže taky žádná sláva Vše bude vpohodě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky