KOnec kojení

06.09.2009

Ahoj holky, tak a je to tady. Včera byl první den, kdy náš drobeček papal mlíčko už jen z flašky. Jsem z toho nějaká smutná. Kojila jsem ho skoro do 7 měsíců, samozřejmě i s příkrmama, a teď už mě nepotřebume. Jde vidět, že moje mlíčko mu fakt nestačilo. Po krmení je takový spokojenější. Jen jsem si chtěla trošku ulevit. No nic, přeju krásnou neděli.
pa pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, 7 měsíců je dobré, to fakt nesmutni. Já našeho prvního syna kojila pouze do 4 měsíců, potom už mu to nestačilo... a druhého syna jsem ani neměla šanci začít kojit, takže buď ráda za tohle :a:

ahojky, určitě se tím trápit nemusíš - je málo maminek, které ukojí alespoň ten první půlrok - dala jsi prckovi určitě výborný základ, ale na druhou stranu tě chápu... já kojím už 16 měsíců a teprve teď si začínám uvědomovat, že už by mi to asi nechybělo, kdyby se Krýša sám odstavil, což se jemu ale evidentně nechce :) - my teda už kojíme jen ráno, večer a v noci, ale třeba když na něj něco leze, tak se hned chce kojit častěji... prostě ví, že mu mlíko dá, co potřebuje... já se k tomu postavila tak, že dokud bych mu musela kupovat Sunar, bude lepší ho kojit - už jen z ekonomických a praktických důvodů...

ted když sem si přečetla tvůj příspěvek mi došlo, že už mě moje malá taky asi brzo přestane potřebovat. Nikdy sem nad tím ještě takhle nepřemýšlela, ale myslím že mi to taky bude chybět.. mojí malé bude ve středu 5 měsíců, tak to asi ještě nějaký měsíc budu kojit, ale ani teď se po tom kojení zrovna nemusí utlouct. myslím že ona je ten typ, který bude papat a mlíčko jí chybět nebude. Ted krmím ráno, v poledne a pak 2x odpoledne a před spaním. V noci jen 1x. Netrap se, ty by si přece taky nechtěla papat pořád jen jedno a to samé jídlo :-) prcek chce prostě objevovat různé chuťě :-) tak se drž a hezkou neděli. papa Zuzik

ahojky, nesmutni!!!7měsíců je dlouhá doba, dala jsi mu potřebné mlíčko první půl rok a to je nejdůležitější, on to te´d už zvládne sám :) pa a těšíme se na tu procházku :a:
Míša a terinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky