Míra

07.01.2008

Ahoj děvčátka, tak se pochlubte kolik máte přes pupík. :D Já mam 80 cm při mejch 174 cm. A jsem 23+6.

nevím jak je to dlouho co tu tahle diskuze probíhala, ale zajímalo by mě to.. to jsem měla nejspíš ještě 15kg nahoře a 107cm, teď jsem 39tt mám váhu 13kg a centimetry zůstali stejný... no k něcemu je ta nemoc dobrá :P

Tak jsem se schválně šla přeměřit. Měřila jsem to přesně přes pupek. Ve 29.tt mám 82 cm (po obědě), přibrala jsem 5 kg z původních 55 kg na 60 kg a na výšku mám 170 cm.

Holky, tak mi to nedalo a po půl hodinovém hledání metru jsem se taky změřila. :-)) Mám přes pupík 97cm a to zítra začínám 26tt. :-)

In reply to by Anuška (neověřeno)

Taky jsem 26+2, nahoře 7 kg k minulé středě a tam, kde byl pas šílených 94 cm. A konečně týden mám těhu kalhoty, protože předtím jsem vlezla pořád do svých :)

In reply to by terčula

Jo, to mě teda taky. Podle svý váhy jsem zatím přibrala jen 3 kg. Podle doktorovy 5 kg:)) Ale ta moje je taková obyčejná. On má digi. Tak ta bude určo přesnější, i když bych radši věřila tý svý:)

In reply to by Anuška (neověřeno)

To se ti zdá. Asi mam dobrej foťák. ;) U Borna že ukazuje víc? Já tam měla míň než doma, ale uvidim teď. Docela už bych brala nějaký to kilčo navíc.

In reply to by Anuška (neověřeno)

já jdu ve středu ráno do poradny a na 3D jdu příští pátek. Bornová nám řekla, že to bude holčička, tak jsem zvědavá, jestli nám to na genetice potvrdí anebo nám udělají radost a bude to chlapeček. ;)

In reply to by Anuška (neověřeno)

Ty jdeš taky 18.1.? :D To je dobrý. Já jdu v půl 3. V kolik ty? Ještě půjdeme po sobě, ne? :) My chtěli chlapečka a druhou holčičku, aby nám na ní potom klučina dával pozor. Manžel tomu pořád nevěří, prej uvidíme až na 3D. Třeba ho měl prej přilepenýho na bříšku, tak si dr myslela, že je to holka. :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky