Mimivak v zime

05.09.2009

Ahoj holciny, mam takovy dilema, chtela bych si poridit mimivak, broucek se narodi ted v zari a chci se zeptat mamin co s tim maji nejakou zkusenost, muzu nosit miminko ve vaku i v zime venku?Samozrejme by bylo obleceny v teply kombineze, nejak zabaleny do deky (jestli se tam vejde-ten vak se zda byt dost maly), nasla jsem jeden od Emitexu, ma i tepelnou vlozku http://nejbaby.cz/d.Q110.mimiVak_viceucelovy_Emitex.html , tak nevim, nechci aby malej nastydnul, normalne ho budu vozit v kocarku, ale obcas by se mi to siklo treba na rychly venceni psa, max 20 min, abych nemusela porad tahat kocarek po schodech.Kdyby se narodil v lete vubec bych to neresila, ale prece jenom uz v listopadu vetsinou mrzne, jsem bezradna, co si o to myslite nebo mate s tim nekdo zkusenst prosim, prosim...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já mám od Pecha a v zimě jsem v něm Týnu taky nosila a v pohodě... nabalila jsem jí a měla pod bundou a byla moooc spokojená :one: Zvládly jsme v něm nákupy, běhání po úřadech, návštěvy dr... prostě všechno :one:

Ahoj, my jsme narození v srpnu a přesně tak na venčení psa a takové krátké pochůzky jsem to používala... akorát v zimě jsem si malou dávala v koalababyvaku pod bundu, nosila jsem taťkovu, tu mou jsem s vakem nezapla... ale přesně tak, na venčení psa je to super... a používám to doteď, malá má rok, jen jsme změnili polohu z bříška na bok a je to...

Ahoj:o) tak presne tenhle viceucelovy vak od Emitexu mam a je to to nejlepsi co jsem mohla kopupit!:o) zrovna dneska jsem do nej dala tu zimni vlozku protoze je zima a mala je v dupackach, mikince a jeste tam ma takovou svoji decku a bylo ji tam teplo az az...:) takze doporucuju...a ta zimni vlozka je zaroven zavinovacka a moc se osvedcila:)))

babyvak od Pecha, co o něm píše níže lucisek, prodávám úplně nový. Podívej se na: www.mimi.wbs.cz
Je tam info a cena - měla bys nový za podstatně výhodnější cenu. A ten od Pecha je podobný jako od Emitexu. Prodávám tam postupně různé věci po malé, jak roste, nebo co se nám nehodí, i když teď nějak nestíhám tam přidat další věci.

In reply to by AIF

Ahoji, koukala jsem na ty stranky, mas to opravdu za dobrou cenu, jen se chci zeptat, ma ten babyvak plus taky tu vyteplenou vlozku?

Ahoj já měla babyvak od Pechů a nedám na něj dopustit. Malá se narodila v květnu 08, používaly jsme ho tedy v od léta. Teď už ji nosím jen v šátku, na babyvak je moc těžká. Ne že by ji babyvak neunesl, ale nesu ji jen na jednom rameni a to už vážně nejde (je jí 15měs.) Šátek se dá lépe uvázat a váha mimča rozložit na ramena a bedra.
A v zimě jsem ji normálně dala kombinézu a šly jsme. Jen je dobré mít kombinézu i s nožkama (botičky) aby netáhlo dovnitř. Zima ji vážně nebyla :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka