Od včerejška necítím pohyby:-(((

07.01.2008

Jsem 32. týden je normální že jsem od včerejšího večera ještě necítila pohyb maličké??? Jen jednou takové převalení. Myslím že by měli být pravidelné ale myslíte že může takhle dlouho spinkat??? V noci jsem spala tak nevím ale celé ráno nic... :?

Ketinko, já jsem zase četla, že mimi by se mělo ozvat během 2h 10x, ale to mi příjde nesmysl! Taky teďka malého mín cítím, ale už mám takové polohy kdy vím, že se mi ozve, tak to zkus taky vychytat!

Ahoj Ketinko,neboj se nic, zrovna sem si někde o tom četla, mimísek by se ti měl ozvat alespoň jednou za 12h, pokud teprve ne, tak určo zavolat doktora.. má už tam moc málo místa, takže se moc nehýbá..neboj..:-)))

se ozve....teď ty pohyby nejsou tak časté, jako silné:-))))))))))))....miminko se připravuje, musí si odpočinout na tu dlouhou cestu:-))...ale kdyžtak zkus lehnout na levý bok a hlaď si bříško....tím ho naštveš:-)))...kdyby se ale za celý den neozvalo, tak si radši zajeď na natočení....mimi by se ti mělo ohlásit teď každý den a to 10 pohyby za 2 hodiny....ne co 2 hodiny, ale jak začne kopat, tak musí nakopat 10x....

In reply to by Hanka H.

já jsem zkoušela trošku jí pošťouchnout ale nic tak si zkusím lehnout na bok a uvidím začínám být dost nervózní protože jsemm doteď měla pohyby pravidelné...

v břiše vzbudit, tak si lehnu na chvíli na záda.Sice to moc nedoporučují, ale vždycky to zabera, naštve se a začne vyvádět.

mě se tohle taky stalo, byla jsem asi tak jako teď ty a zkoušela všechny osvědčené metody a nic.... za to druhý den jsem si užila pořádně..
ten den jsem volala kámošce a ta mi říkala, že jednou necítila malou tři dny..no což bych se asi zhroutila, ale že doktor měl dovolenou a o víkendu nechtěla nikde otravovat..

zkus ji tak jemně požďuchnout.. já taky hodněkrát stresovala, ale pokaždé když jsem prďolu popostrka tak se vzbudil dal mi ránu a tím pádem dal ivědět že je vše ok..

Mně sestřička říkala, že pokud delší dobu necítím pohyby, že mám mrňouska zkusit vzbudit, protože zřejmě spí. Tak můžeš zkusit pohoupat bříškem, ale pokud jsi cítila převalení, tak bych nestresovala, už tam nemá tolik místa, aby mohla vyvádět. :)

me se mimi nejvic hybe kdyz si v noci lehnu a chystam se jit spat.. tak jestli jsi usla hned tak treba o tom jen nevis.. Jestli jsi doma tak si zkus na chvili lehnout, vetsinou se mi mimi zacne hybat kdyz ja prestanu "houpat".. Jinak si radsi dojdi k doktorovi at se nestresujes..

Já to mám někdy taky tak. Jednou celej večer vyvádí jak pominutej, pak v noci, když se vzbudím tak taky a hned ráno pokračuje a někdy je celej večer v klidu a jen sem tam dloubne a ani ráno nevyvádí. Počkej ještě co dneska. Určitě se ozve, potvůrka!!

POhyby nemusí být pravidelné přeci však miminko taky musí někdy spinkat? :-) Neboj se 2-3dny je normálka aspoň podle knih co jsem četla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky