21. týden

04.09.2009

ahoj holky,
tak už jsem ve 21. týdnu, opravdu to letí. Začala jsem chodit do práce, tak jsem docela dost unavená. Bříško opravdu narostlo rychle a mimi kope jak o život. Už to zažil i tatínek a sestřička. Ale co mne zklamalo byl ultrazvuk. Byla jsem dvakrát a pokaždý jsem měla smůlu. Prostě se nechtěl ukázat, takže nevím, jak bříško oslovovat. Pan dr. říkal, že dává tip holku, ale že vůbec vůbec neví. Tak jsem napjatá a asi je mi souzeno se to dozvědět až při porodu. Máme vymyšleno jméno pouze pro kluka, pro holku nemáme. Nemůžu si pomoct, ale žádné jméno se mi moc nezamlouvá. :s: Jsem asi náročná. Které by jste vybrali k příjmení Barillová? Díky za tipy... :°°//:

:) Holky, díky moc za odpovědi a za tipy, i vám přeji zdravíčko a pohodičku, užívejte si to, já jsem tedy moc spokojená. Je paráda, sledovat jak kope. To holčičí jméno promyslím. Dnes jsem na to asi přišla co Nela, moc se mi to líbí

Ahojky... neboj, mimísek se ukáže... u nás se ukázal v 16. tt chlapeček, pak to byl velký stydlín a v 26. tt při mimořádném UTZ mi paní doktorka dokonce vyfotila, že to je kluk jako buk, že už mu to nikdo neodpáře :-) Jinak k tomu jménu... nevím proč, ale napadla mě Sandra, Sára, Sabina.... nevím proč tato jména a proč jsou všechna od S, ale docela by se mi líbila... a nebo nějakou klasiku, např. Anna... Každopádně hodně štěstí při výběru a hodně zdravíčka tobě i miminku :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, na kluka máme Vojtíšek :) Díky za tip, popřemýšlím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka