Pro LeničkuV

07.01.2008

Tak tady mas rozdil pred a tedka :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekuji to ne my delame fotecky porad ja si fotim jenom brisko a pritel nam dela profi fotecky aby jsme meli nejakou vzpominku na brisko :-))

Je to pěkný pupíček a nevadí,že je malinkatý neboj se on se rozjede až budeš koukat ajk vyrostl.SLuší ti to!!!

In reply to by blondyna

ahojky blondý, na mně to taky není vidět. I když si vyhrnu triko, tak slyšim jen smích, ale hlavní je, že já pupík už vidím. :) A když si vezmu to správný obepnutý tričko, který opticky zvětšuje, tak to vidí aspoň ti, co o mně vědí, že jsem těhu.

In reply to by blondyna

Vyrostlo, ale neni to vidět. Na týhle fotce jsem se fotila po pořádnym nadýmavym jídle, a tak to teď neni vidět. Vypadá stejně. V blogu mam fotky z minulýho týdne, to jsem byla taky pořádně najezená, tak tam trochu rozdíl je, ale v praxi. :( Zkusim najít metr a změřim se, udělam novej blog, ať je to nahoře.

In reply to by blondyna

tak na mě je to vidět o dost vícekdyž se obleču a kor když mám lacláče tak se pupíno víc zvírazní :-) Neboj nebudete pokud ti to neřekla doktorka,že jste malinkatí tak nebudete :-)
To v práci u muže si zase dělají legraci z něho,že budemem mít velké dítě,když se npodívají jak je vysoký :-)

In reply to by blondyna

Já si koupila normální rifle krásně je zapnu i přez bříško,jsou i se sníženým pasem,zadek mi je krásně a švadlena mi jen vypárá pásek a na místo pásku našije ten lem.Kalhoty mě vyšli u větnamců na 299kč a švadleně jsem dala zálohu 200kč s tím že doplatek bude minimální.Prý asi 50kč:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka