Listerie

04.09.2009

Ahoj,
mám malý dotaz. Mám chuť na smažený sýr. Vím, že by se neměl kvůli výskytu listerie, ale cihla mi nechutná. Nevíte jestli vadí, když rozkrojím hermelím, obalím a osmažím? Zbaví tepelná úprava bakterie.
Děkuji za odpověď
Hezký den
Paja

Stopro si smažák dej! Tou vysokou teplotou se všechno zničí :). Já jím hermoš i klasicky neupravenej, ale radši dřív, než je datum spotřeby ;). Akorát se nic nemá přehánět! Takže si v klidu pochutnej :k:

listerie je nejen v mléčných výrobcích, takže pokud neoznámí, že se někde vyskytla, tak na to ani nemysli, nemohla bys potom jíst skoro nic.Sýr si klidně dej a pochutnej si na něm.Katka

já tady těch zákazů moc nedbám,...jím co chci,.....teda vajíčko na měkko bych si nedala, ale hermelín si sem tam dám,...myslím, že když nejíš hermouš denně, nemělo by to být na škodu

jasně že můžeš já jím občas jen tak hermelín a v pohodě akorát mi mám strašnou chuť na tatarák ale na ten si ještě počkám :s: nejspíš si udělám branborový :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky