PAMĚŤ

04.09.2009

HEZKÉ RÁNO,holky,tak jsem zas něco po... v domnění,že dnes máme předporodní kurz,tak jsem vylítla za pelechu-v rámci možností :C]]: a začla jsem si chystat těhu prukazku,než vlezu do sprchy..jenže mě čekala docela ledová,ptž jsem v ní u data kurzu objevila VČEREJŠÍ DATUM :\\: Jenže ona to není první věc,já už takhle popletla pár schuzek a zapomněla i na narozeniny mojí babičky,se kterou jsem ještě před pár měsíci bydlela,chjooo :\/: Tak jsem volala o náhradní termín a naštěstí mi v Podolí dali hned příští pátek a že prý je to normální,že to je z těch hormonu..taky máte některá takové časové výkyvy a zapomínání?? PŘIJDU SI NESCHOPNÁ!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jde to s námi v kopce a ne jen u těhotných ale i u nás mamin!!Mám 3 měsíčního prcka a mozek uplně na kaši-jsem schopná ho kojit dvakrát do hodiny protože si myslím že je to už strašně dlouho co nepapal a nejhorší je to kojení v noci-to je člověk uplně vygumovanej a přemýšlí kdy kojil a z kterého prsa!!

Na co jsi se to ptala :#o: :ww: ?

Já mám doma půlroční cácorku a můžu ti zodpovědně říct, že je to čím dál horší. Kolikrát mám hrůzu, abych někde nezapoměla malou ;) .Jednou tu trefně jedna mamina napsala, že spolu s placentou nám odchází i kus mozku a nejspíš měla pravdu. papa

Ahojky, přesně tak, bude ještě hůř :O
Já jsem hned za sebou na druhé mateřské, a můžu ti řict, že má paměť stále klesá a klesá....občas mám totální výpadky :O
A jen doufám že až půjdu do práce tak to bude ok :C]]:
Takže buď v pohodě, a já už si všechno píšu do kalendáře, i kraviny :a:

In reply to by veruuu

To je úplně normální,klasicky vyběhneš z toho,že se chodí od pondělka do pátku do práce,nikde nezapisuješ data,prostě daty nežiješ. Můj manža dělá na kolotoč,tak má v tom taky chaos, a tak ti můžu říct,že u nás je to jak u blbých,když se večer dohadujeme,co je vlastně za den a jestli jsme něco neměli. :s:

Je to naprosto normální, nic si z toho nedělej. Ale víš co je nejlepší? Bude hůř. :s: Náš Kubíček má 2.5 měsíce a od té doby co kojím, tak je to ještě horší. Teď už jsem úplně mimo. Ty hormony opravdu dělají s člověkem divy. :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka