problem se zoubky :-(

03.09.2009

Ahoj maminky potbovala bych radu nebo alespon nazor...malemu je 8mesicu a ma 8zoubku ale v pravo dvojka nahore mu roste tak krive ze ji ma az pres jednicku a ma tu dvojku trosku ulomenou zda se ze se mu asi zlomi :? :\/: vubec nevim co stim jestli mam jik Dr. chci jen vedet jestli mate podobnou zkusenost a co asi je nejvhodnejsi udelat..myslim ze trapit jej tak brzy s trhanim zubu je hloupost...dekuji vsem :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já si pamatuji, že malému také rostly zubíky křivě a že se pak srovnaly, jak postupně rostly. Ale asi ne tak moc, jak píšeš. Zašla bych k zubaři, co chodíš Ty, stejně v roce má mít 1.prohlídku, tak tam půjdete dřív.
Holčičce je 8 měsíců a má teprve 2 dolní. Kluk jich měl už také 6.

Ahoj, já bych zašla k zubaři, ať se na to podívá, třeba Tě uklidní, že to je normální. Zrovna dnes jsme byli a to je malému 10 měsíců zítra, řekla, že se nemusí čekat na rok, kdy je povinná zubní prohlídka, že je lepší, když zoubky vylezou hned jít na kontrolu. Taky aby si tam dítě zvykalo hned od začátku a nešlo se tam až když třeba bude mít kaz, to by si pak spojil s nepříjemným zážitkem. Máš to ale doma frajera, že už má tolik zubů! Nám teprve leze 4., ale další dva se dle zubařky chystají. Přeju ať je to dobré!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka