Bříško

06.01.2008

Dám sem fotky i já, i když jsem je sem dávala včera, ale ted,když tady jsou tak nějak všechny bříška, tak je sem dám pro srovnání.Ale my jsme asi nevyrostli za ten měsíc. První foto je staré 1 měsíc a zbylé 2 fota foceny včera.

ahojda, ja zitra zacina 22.tt a rekla bych, ze mam brisko skoro stejne. Taky sem budu muset dat nejakou fotku, ale kdyz ja jsem takova stydlivka :-)))

In reply to by Kasandra

strašně rychle roste. Normálně jsem oblékla před Vánocema všechny trička, teď už se mi hrnou nahoru, ale bobek je furt strašně akční, zajímalo by mě, kdy se trošku zklidní. Dává mi strašný ďahy až si občas říkám, kde bere takovou sílu?? :-)

In reply to by Kasandra

strašně rychle roste. Normálně jsem oblíkla před Vánocema všechny trička, teď už se mi hrnou nahoru, ale bobek je furt strašně akční, zajímalo by mě, kdy se trošku zklidní. Dává mi strašný ďahy až si občas říkám, kde bere takovou sílu?? :-)

In reply to by Meg

Moje mělo ted trošku období klidu, bylo to tím, jak jsem byla nemocná, tak už doufám,že začne už zas pěkně kopat celý den, když už má půl kila :D No a to břško už ted zase poroste, když už mi ode dneška zase chutná :D

In reply to by Barbina

já myslím, že se mu nelíbí ten horkej noťas na klíně, tak hrozně řádí. Asi už půjdu do sprchy a do pelechu. Hrůza třičtvrtě na osm a já už bych spala. No Albík si občas takhle odpočívá, ale mě to nerozhodí. Já ho cítím i když se hýbe málo. Přijde mi jako by tam něco vyšíval, či co :-DDD

In reply to by Barbina

JJ,napsala jsem ti tam komentář, že ti to suší a kam se na tebe hrabu... No mně to jde hlavně do stehen a zadku a ted po nemoci jsem zhubla, na to,že to je rozdíl měsíc, tak žádná změna že? A to už má můj nufík v bříšku 495 gramů!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky