MS po porodu

03.09.2009

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, jak moc silný MS po porodu jste měly. Docela mám strach, protože jsen začala hodně krvácet...cca 2 hoďky se musím sprchovat....dělá mi to starosti...měla jste to některá? A pak ještě...nahmatala jsem si bouličku na prsu...nekojím, neudělalo se mi mlíčko, muže to být zatvrdlá mlíčná žlázka? Prosím poraďte, já mám docela strach...mockrát děkuji za všechny odpovědi. :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ta bulka by mohla být zatvrdlé mlíčko. Chce to hodně nahřát, odstříkat - přitom masírovat od postiženýho místa směrem k bradavce (lepší by bylo, kdyby Ti to malá odsála, popř. může pomoct manžel :) ), pak zchladit (přiložit asi na 10 min. na to postižené místo ledový obklad). Pokud bys kojila, je dobrý najít takovou pozici, aby mělo na té bulce dítě bradičku, nebo abys mohla místo masírovat směrem k té bradavce. Kdybys měla horečku nad 38 stupňů, zkus to srazit paralenem. Pokud teploty budou přetrvávat, je na místě doktor. Já měla 2x retenci a 1x zánět. Pěknej vopruz! Přeju hodně zdaru! :a:
K té MS - já bohužel asi neporadím. Já ji tak moc silnou neměla, ale jsem po císaři. ;)

Takhle silnou MS, jak popisuješ jsem měla také...Co 2hod, tak to sprcha... uff :) Po dvou dnech to bylo OK. S bulkou netuším, žlázka by to mohla být, ale nevím, jestli i něco jiného... Třeba se ozve ještě někdo se stejnou zkušeností, nebo běž raději k Dr.

In reply to by Hanek

Moc děkuji za odpověď, já jsem z toho docela vyvalená.. brala jsem dlouho antikoncepci, takže jsem zřejmě zapomněla,jak to dokáže být silné. Bolesti nemám, jen jsem hodně oslabená. Ještě jednou díky. Říkala jsem si, že ta bulka muže být zatvrdlé mlíčko, ale raději si zajdu k dr., abych něco nepodcenila....hezký den :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka