Estvillova metoda - poradíte?

02.09.2009

Ahojky, prosím o radu. Zkoušíme u naší 6 týdenní (skoro sedmitýdenní) holčičky Estvillovu metodu. Kazí nám to ale prdíky a krkání. Jak mám postupovat, když malou trápí prdíky nebo mi zvrací? To je celý proces narušený. Jak se postupuje? Díky moc...Přeju krásný večer bez práce - ne jako u nás :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

šest týdnů je opravdu brzo!!!
můžeš začít odlehčenou metodou - ale nejdřív na dvou a půl měsících - právě až přestanou prdíky...
dítě nakrmíš, necháš odříhnout a s naučenou větou - každý večer stejnou (plus stejný rituál - např. koupání, masáž, kojení, ukolébavka...) dáš do postýlky... dítě musí být přiměřeně unavené, ale naprosto spokojené a klidné... nic mu nesmí chybět...
a rozhodně nenechat plakat - kvůli kýle, a kvůli tomu, jak se takhle brzo naučí plakat nahlas, tak se z ní v roce pos... :)

Ja nevim, ja si myslim, ze 6tydenni miminko je jeste na tohle male. A urcite bych to praktikovala, kdyz je uplne v poradku a nema zadne bolenicka.

In reply to by agatha

Já tohle sice nikdy nepraktikovala,ale souhlasím s Agathou.Všude jsem četla že se má začínat nejdřív v 6.měsíci kdy už dítko nepotřebuje v noci kojení,ani lahev a mělo by vydržet spát 10-12 hodin v kuse.Myslela jsem že tato metoda spočívá v tom,že dítě večer samo usne a prospí celou noc bez toho aby se budilo,takže bych ještě počkala do doby až nebude potřebovat noční krmení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka