Vypráno a sbaleno

06.01.2008

Tak jsem po tom víkendu pěkně vyčerpaná, dala jsem se do praní a žehlení věciček pro malou a letmo jsem si i sbalila tašku já :-))) Už mám vše hotovo, byla toho teda kupa veliká. Mám ale pár otázeček:
1) V čem nejraději miminka večer spí? Mám dost overalků, ale zda nevadí i jenom body a dupajdy?
2) Tašku jsem si balila podle rad a návodu na netu, zarazilo mě mýdlo na stehy? můžete mi poradit co ty co už to mají za sebou co jste používaly?

je mýdlo z dubové kůry(normálně tekuté-dá se koupit v lékarně). má hojivé účinky. já h měla a je fakt, že holky skuhraly jak je stehy bolí, seděly na nafukovacích kruzích a já v pohodě. samozřejmě, že jsem cítila trošku bolest,ale dalo se to usedět normálně..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

200 Kč, ale nemám to z lékarny, ale koupila jsem si to v kurzu.. a mám toho ještě víc jak půlku amyju se stím denně a několikrát denně.. v porodnici jsem se myla po každém močení, takže si umíš představit, že jsem měla celkem spotřebu.. je to mýdlo na intimní hygienu s dubovou kůrou..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

malé jen občas, protože nejsou pořádně až ke krku a dělají se jí kolem krku opruzeninky, jak se tam potí nebo ji tam steče trochu mlíčka od jídla...

jestli mám už začít balit, ale manžel je schopná osoba. Sbalil mě už minule, když mě odvezli do nemocnice, tak to zvládne kdyžtak i tentokrát. Samosebou se nachystám, ale ještě se mi nechce :-) četla jsem si o SIDS a tam píšou, že se miminka nesmějí přehřívat, to prý může být jednou z příčin. Také kvůli bezpečnosti nedoporučují žádné přikrývky, aby se mimi nezaškrtilo a prodávají pro miminka speciální spací pytle, ale já ho budu dávat spát normálně v overálku.

In reply to by Meg

Mě se taky ještě nikam nechce, ale raději už jsem si to předběžne přichystala, pak už tam jen dodám prkotinky, myslím, že by mě taky přítel sbalil, ale jak jsem viděla, jak se ptá proč si kupuju takové vložky a takové kalhotky a čučel na to jak puk, tak nevím nevím, jak by to dopadlo :-)))

mít sbaleno!!!:-)))))))...malá spí v dupačkách a body s dlouhým rukávem....
O žádném mýdlu jsem neslyšela, na stehy myslíš po nástřihu?..asi jo, že?..blbá otázka:-))...vím, že se dělá koupel z dubové kůry, ale já jsem nic nedělala a zatáhlo se mi to hezky....hlavní je hodně se tam dole sprchovat a sušit, nejlépe ležet bez kalhotek a větrat a větrat. nebo někdo používá fén:-)

In reply to by Hanka H.

Nevěděla jsem jestli třeba myslí i intimní gel, ale to asi raději nic. Taky jsem četla o tom, že se raději vícekrát sprchovat a ten fén jsem v tom seznamu taky měla, no zasmála jsem se tomu, ale asi by to bylo celkem dobrý. Jo a kalhotky jsem si koupila ty jednorázové síťované.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

na to už vyprdla...jenom v porodnici, stejně na vizitu se musí být bez kalhotek:-)))..to vždycky bylo, než přišli, tak jsem měla třeba ty kalhotky síťované, protože malá brečela a bez kalhotek stát to by nešlo:-)))...a jak přišli, tak rychle kalhotky dolů...doktorka to nerada viděla:-((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já už jsem byla:-)...a bylo to docela dobré, bála jsem se že to bude bolet....ve čtvrtek jdu na odstranění takové bulky, co se mi v těhu udělala na břichu, vypadá to jako znamínko, ale je to kulička nateklá krví:-(((..a hned v pátek jdu na urologii, kde mi budou vytahovat stent (hadičku) z močáku:.-(((((((((...no už se těším:-((((((((((((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem se taky bála, řvala jsem, že chci znovu radši rodit...ale nebolelo to...mám to popsané v blogu:-))))))))))))...to horší bylo to zavádění te hadičky, tak doufám, že jak mi ji budou vytahovat, tak už to bude lepší:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

malá v těhu v 7. měsíci ležela na ledvině a dostala jsem zachvat...vystřelovala mi bolest ze zad do podbříšku, tak mi na pohotovosti dali prášky, které mi nezabrali a tak na druhý den mi zavedli přes močovou trubici do močáku a ledviny hadičku....aby mi lépe odcházela moč a tím pádem jsem neměla ty bolesti...a pak mi zjistili, že v té ledvině mám kameny:-(((....no hrůza a děs:-(...to zavádění bylo bez umrtvení, je to jako cévkování, ale trvá to asi 10-15 minut:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nemluv.....ono totiž i po tom, jak mi to zavedli, tak tě bolí pipka...i při čůrání i normálně.....nějakou dobu nepřicházelo v úvahu ani dráždění před sexem...natož sex:-(...a právě te´d mě to sere, protože to čůrání před porodem, po porodu a i teď ještě není ono, ta hadička se mi totiž ucpá těmi kamínky a nechci vidět, jak mi to vytáhnou:-(((...to už půjde předehra úplně do prd....no a na kontrole před porodem mi řekli, že mi ji budou měnit, ale já už ji nechci, tak jsem zvědavá, co mi na to řeknou a prý až dokojím, tak že půjdu ty kameny vyndávat, asi operativně, ale na to jim taky seru...nikam nejdu, bohužel už nekojím:-(((((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ten ti spíše uleví...sice mi ho nedávali, protože jsem měla průjem před porodem, ale chtěla bych ho příště...

ahojky ty jsi teda pylna, me ceka jeste prani a zehleni vecicek a na konci ledna taky ta taska. Mydlo na stehy, to slysim poprve snad nekdo poradi. Muzes sem dat nejaky odkaz podle ceho jsi se ridila pri baleni. Dekuju a pakny vecer. Verca :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky