Anketka - aktivita červíků v bříšku / po porodu

01.09.2009

Ahoj holky,
četla jsem zajímavý článek. Miminka, která jsou aktivní v bříšku, jsou prý pěkní raubíři i mimo něj. Vzhledem k tomu, že můj malej je (v porovnání s kamarádčinými červíky) extra aktivista, by mě zajímalo, jak je to u vás.
Děkuji pěkně za informace a přeji krásný den!!!
Doakie

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky moje, díky moc za zkušenosti. Dám vám vědět, jaký Tomík bude. Dnes ráno jsem byla v poradně, zatím to na porod nevypadá. Mějte se všechny moc krásně!

Danka
ahojky, malej byl hodnej v brisku a ted radi jak cert. V tehotenstvi jsem trpela nespavosti( mam to do ted), a malej toho v sestinedeli moc nenaspal- spis nespal vubec a jen rval.

Ahojky,mala byla pres den v brisku hodnoucka a vecer to pak zacalo!Kopala jak zdivocela :s: az pozde do noci!Moc jsem toho fakt nenaspala.A jelikoz jsem pracovala a delala i nocni,tak mi vsichni provokativne rikali,ze se narodi,tak v noci mi spat urcite nebude!!
Jenze ona mi v noci krasne spinka :s: A kdyz se probudi na kojeni,tak je plna elanu,protahuje se a strasne kope nozkama a mava rukama.To ji zustalo :s:
A kdyz byla v brisku,dost skytala,a skyta porad :s:

Honzík v bříšku byl docela hodnej, byly to spíš takový zdlouhavý pohyby, kopance to nebyli... A teď už vím, co to bylo, on se totiž hrozně rád protahuje a to dělal i v bříšku :-)

Ahoj tak Naty v bříšku byla pěkná ďáblice kopala až hrůza a to ji vydržeo do teďka :s: Jinak je hodná

Asi na tom něco bude, malá v bříšku skoro nekopala, žádný rány a kotrmelce a ted je jí 9 měsíců a je to extra hodný dítě...

Ahojky, tak Elinka v bříšku řádila jako dáběl, ale mimo bříško je hodňounká. Je teda pravda, že je dost aktviní - přes den skoro nespí a koníčky paseme už od 4,5 týdne, ale že by byla nějak zlobivá to ne-e :n:

U nás to tak je, v bříšku hodná, sem tam zazlobení a tak je to i teď, taky v bříšku pořád škytala a i to jí zůstalo.

Ahoj, možná něco na tom je, ptz. naše maličká byla moc hodná v bříšku... a teď je také zlatíčko :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka