Kde koupit dobrý a levný kočárek?

01.09.2009

Holky, prosím, poraďte mi, kde můžu koupit dobrý, levný a pěkný kočárek v okolí Olomouce. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já měla u prvního děcka asi 4 kočárky, nikdy nové, vše bazar. Prodala jsem je protože byly v dobrém stavu i pak. Když jsem čekala druhé, koupila jsem opět bazar ABC design astro a jsem spokojená. Prostě brouzdat net, říct si co chci a jaké vady či vadičky ještě snesu (např osouplá rukojeť) a kolik za něj dám. Pak už jen čekat a pravidelně koukat na bazary. Já si ujasnila jestli chci nafukovací či ne, rozměr kvůli skládání, velikost vany, kombinace, pérování, nákupní koš atd.

já jsem sice ze znojma ale prodávám kočárek colleto austin trojkombinaci za 8 000 zelinkavej kdybys měla zájem tak mi písni

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj,v tom baby centru jsem byla taky kouknout....ale treba muj kocarek tam meli o dost drazsi.Polsko ja osobne doporucit nemuzu...myslim,ze ceny odpovidaji tem u nas na internetu,ale zase nevim jestli u vsech kocarku.Ja mam kocarek z WWW.kocarek.cz a tam nabizeji,ze pokud vis,ze ho maji nekde levneji,tak ti cenu dorovnaji.kamenna prodejna je v Koprivnici...anebo internetovy obchod Ája(Hranice na Morave) ma taky dobre ceny...a kocarky Zlin taky doporucuji :///:

In reply to by Kakuka

Ája už má pobočku i v Přerově... teda aspoň myslím, že je to ten samý obchod, já jsem tam teď kupovala tříkolku s vodící tyčí a měli ji tam o něco levnější než jsem sehnala na internetu... asi zaváděcí ceny ze začátku... tak třeba tam budou mít stejné akce i na kočárky... je to hned kousek od nádraží... a jinak si myslím, že kočárky se dají v Olomouci vybrat všude... taky je obchod s kočárky v Prioru, v Olympii, ovšem co se týká ochoty prodavaček a předvedení a rad, tak úplně úžasný přístup měl personál v Chicco expertu v Brně u Ikey... předvedli, nechali nás, abychom si to zkusili, naložili do auta, jak se vejde atd... a ještě měli velký výběr a kromě toho je tam i spousta dalšího kojeneckého zboží... tak doporučuji se tam podívat...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj,ja zase pochazim z Prerova a prestehovala jsem se do Studénky... :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Diky moc....v Olmiku jsem studovala zdravku a pak tam rok bydlela...je to krasne mesto,jen mi chybel domecek a zahradka :s: .Jinak uzasne a ochotne prodavacky jsou i v tom baby centru OC Hana.tam jsem si kocarek osahala,vyslechla si nazory apak ho skoro o 2000kc levneji koupila na nettu... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky