Zavinovačka a co dál

01.09.2009

Ahoj maminky, mám dotázek týkající se zavinovačky. Adulka už mi z ní pomalu vyrůstá, ale pod normální dekou se mi budí. Ruší jí když se převalí. Existují nějaké spací pytle pro půl roční děti? A jaké snimi máte zkušenosti. Děkuji za tipy.

ahojky, já mám maličkou odmalička v pytli, protože strašně kopala nožičkama a odkopávala peřinu. ted jsem v tchibu koupila super veljý pytel, který se dát zkrátit či prodloužit, stál cca 400,-,ale je opravdu velký. :a:

za tipy. Ona když spí jenom pod dekou tak spí jen chvilku. A ta zavinovačka už jí začíná být fakt malá. Tak děkuji oběma

jojo, existují pytle pro takový prťata. ale klidně kup větší, ať ti z toho za měsíc nevyroste, není to levná záležitost.
mě se teda synek nepřevaloval, takže když vyrostl ze zavinky, tak jsem ho prostě přikryla peřinou nebo dekou a kraje založila pod něj, ale jak se začal hýbat (a taky začala zima), tak jsem ho šupla do pytle a bylo ;)

Ahoj Mirko,
jasně, já jsem si koupila letní a rovnou větší, myslím tak 80, aby nám chvíli vydržel. Je super. Stál asi 300Kč a nemám starost, že se odkope nebo naopak zakope pod peřinu. Jinak je celý propínací zdola nahoru, takže v noci jen nakrmím a rozepnu spodek a přebalím a chupkáme dál :one:

Lištička Kačka + Matýsek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka