Dokrm

06.01.2008

Holky, co už jste po porodu, nebo pamatující maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli je mezi váma některá, která už jako já, nekojí a dokrmuje dítě Nutrilonem nebo Bebou....podle návodu na Bebě je, že dvouměsíční dítě má vypít 150 ml 5x denně. Ale naše malá jí někdy 7x denně, jestli to není na škodu....:-(....k doktorce jdeme až za měsíc a nechci zbytečně volat, tak se nejdřív ptám vás:-)...díky za každou odpověď::::-))))))...taky někdy vyžaduje pití jenom na žízeň, tak ji vařím heřmánkový čaj, ale toho vypije jenom málo....

už jsem se tě hani chtěla zeptat jak často a kolik dáváš. my už jsme dva dny opět s příkrmem, já s tím kojením asi fakt seknu. Já mám napsané na Hami 6krát denně 90ml, jenže ona je nakojená a ještě žunkgne i tu 90-tku a tváří se že by si ještě dala:-)

Hani, ja krmim malou kazde 3 hodiny, denne dostane 7 flasek(150ml). Neni na skodu, kdyz dostane o par vice...:)))

Ahoj Hani, s dokrmováním žádné zkušenosti nemám, ale chci ti napsat něco k tomu čaji. Heřmánkový není vhodný, kdysi o tom mluvila v sama doma nějaká specialistka. Myslím, že je močopudný. Jinak dávej jakýkoli dětský čajíček pro její věk. :)

Hani,taky jsem malému dávala kolik si řekl a nehleděla jsem,jestli jede podle tabulek.Každé miminko si řekne,kolik chce jíst.Já bych to neřešila,rozhodně lepší,než když jíst nechce.

Krmit takhle malé dítě 7krát denně je uplně v pohodě, nedělej si hlavu. Malá si veme co potřebuje a taky se ozve když má ona hlad. Čajíček mimina většinou nechtějí, ale zkus koupit jiný než heřmánkový (ten by mě osobně taky asi nechutnal, a může být na něj alergie). Podle fotek mě nepříde, že by nějak nepřiměřeně přibývala na váze, a pokud neblinká, tak to neřeš. Přeji malé dobré chutnání. Pa

In reply to by Monča K.

vláknina ze svatojánskýho chleba nebo něčeho takovýho podobnýho?Já už si nepamatuju přesně, ale něco jsem měla u Renatky, protože se jí špatně zavíral reflux, ale nebylo to k ničemu, stejně blindila a pak to přešlo samo

In reply to by RenataMor

jojo to je ono, no já to mám taky naprd, dala jsem to jednou, a malá to měla furt na jazyku a řvala, tak jsem si to natřela na bradavku a tak zas nechtěla pít, takže 180,- v prdeli a leží mi to ve špajzu. Jsem řekla doktorce že je to úplně na hovno!!! Je tam psané že se to může přidat do odstříkaného mléka a dát to z flašky, takhle by to účinkovat mohlo

In reply to by Hanka H.

Když jí chutná, tak ať si dá. Nevím co je psáno na krabici v návodě, ale krmit 2měsíční dítě 5krát denně je kravina. Pětkrát denně jsme krmili pomalu batolata. Řiď se tím, co chce malá, ona si sama řekne.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo?...tak to jsi mě trochu uklidnila...bohužel, jak jsem měla mlíko a malá zabulela, tak jsem ho jenom vytáhla a malá si pila jak chtěla. Ale teď to prostě člověk musí hlídat....díky:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moc!!!!!:-)))))))))....malá právě taky někdy nevypije všechno a usne u toho:-)))))

In reply to by Marcikrtek (neověřeno)

kdyžtak zavolám, o kredit mi vůbec nejde...mě malou dokrmovali v porodnici jenom jednou, to jsem mlíko ještě měla...ale malá teď vyžaduje jíst po 3 hodinách a to prostě na ten den vyjde na 7 dávek. Vím, že je to asi blbý dotaz, ale bojím se, aby třeba z toho, že má těch dávek víc, nezatvrdla...no uvidím, kdyžtak v pondělí zavolám, ale bohužel, jak malá řve, tak jí najíst a napít dát musím:-)

In reply to by Marcikrtek (neověřeno)

právě ten s tou bambulkou vyplivovala. V porodnici dudlíky nechtěli ani vidět, tak jsem jí ho dala až doma. Stejně mi v porodnici pořád jenom spala, i na jídlo se málokdy vzbudila sama, a teď je takový jedlík:-))))))))))))))...teď jí dudlík vypadává, ale na noc ho vyplivuje sama....někdy mi připadá, že ji nevypadne jen tak, ale aby mě přivolala a já ji ho tam mohla dát za minutu 100x:-)))))))))))))))))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka