Choceňský bílý jogurt

30.08.2009

Dobré ranko! Chtěla bych se s Vámi opět poradit. Jak jsem již psala,dáváme na obídek zeleninový příkrmy,odpoledne ovoce a večer kašičku (vše s kojením).No a včera jsem koupila Choceňský bílý jogurt a přemýšlím, že bych ho prďolce zkusila dát. Je nám 7,5 měsíce. Dáváte ho také? Děkuji za zkušenosti!ahoj

Kliknutím vložíte smajlíky:

My taky dáváme jogurty od 7,5 měsíce. ChoceŇský je nejlepší - teda pro mě, ale kvůli tomu tuku ho dávám tak 1 - 2x týdně. Jinak bílou aktivii. :a:

ahoj holky,doufam ze me neukamenujete na CT 1 v sama doma rikali ze jogurt pro deti by mel mit +- 3 % tuku,takze ten selsky jestli ma deset tak zadna pecka teda,kazda delame jak chceme nikomu to nevnucuju.

já ho ještě nezkoušela,ale dát se může v pohodě...nám se v poslední době osvědčil v lidlu Pilos

Ahoj, taky dáváme jogurtík. Zkusila jsem aktivii, ale malá se ošklíbá, je dost kyselá. Tak dávám Choceňák a namíchám ji to s přesnídávkou a baští jak divá. Pa pa

Ahojky,taky dávám už asi 3 týdny bílý jogurt,malému už nestačí ani celý banán,tak mu k tomu přidám 3 lžičky jogurtu a to mu frčí hodně.Nebo se sušenkama,ale holý mi moc nechce,to je docela vybíravý na značky,třeba Activii mi nespapá. Choceňský,Selský a Bio jogurt jsou u nás jedničky.

In reply to by mabis

Však já se vůbec nedivila,mi ta Activie bílá taky vůbec nechutná,zkoušela jsem jí jako první z toho důvodu,že to holky doporučovaly kvůli té kultuře,ale raději teda budu vsázet na své vědomosti a chutě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka