YAL nebo KLISTYR

30.08.2009

holky prosim vas jaky je v tom rozdil a co je lepsi? dekuji moc za odpovedi....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak co já jsem slyšela, tak doktoři mají radši klasický klistýr, já ho měla už několikrát a nevidím na tom nic hrozného. Nejhorší je udržet tu vodu v sobě co nejdýl, ale že by to bylo nějak extra nepříjemný, to mi nepřišlo, a že jsem měla první klistýr v 15.

Yal je určitě šetrnější ke střevům,používá se třeba při plánovaném porodu císařem,ale je docela drahý-kolem 200 Kč (v balení jsou 2 lahvičky po 67,5 ml roztoku),klystýr ti zas pěkně prohřeje bříško a uvolní porodní cesty (prý-já zatím ještě nerodila :) ).

ahojky, ja by jsem to nechala na dr. a klystyru, vubec nic to neni, ani to neboli a urcite to pomuze, je to fakt malickost...

taky bych volila klistýr. PA nám říkala, že když je udělaný v pravý čas, tak může hodně ulevit od bolesti a pomoct při porodu. nejen, že se vyprázdníš, ale taky pěkně prohřeje a líp se otvíráš

ahojky,yal si můžeš koupit v lékárně a dát si ho už třeba doma,ale oproti tomu normální klistýr podávaný v nemocnici má mnohem lepší účinek na vyprázdnění,protože se ho dává větší množství než yalu a dostane se dál,takže ti líp pročistí střeva. Já osobně jsem pro klistýr :-) není to nic tak hrozného :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky