Výbavička

26.09.2007

Včera večer jsem už vyžehlila všechny věci pro mimíska a uložila do skřínky, takže já jsem už připraven. Ještě koupíme tu novou postýlku a podložku na přebalování a je to! Tak jsem ráda, že jsem to zatím v pohodě zvládla. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

obrázky?Myslela jsem, že toho máme víc, ale asi to je poztrácené. Teď se chystám stavět dům pro Barbíny na vánoce, sbírám materiál

na nákupy se už taky těším, ale ještě nevím, kdy začnu, říkala jsem si, že až budu vědět pohlaví, což může bejt ve 22. tt, není to brzy?

In reply to by Jadyrko

Mi to řekli ve 22. týdnu a příští úterý jdu na ultrazvuk ve 32. týdnu, tak jsem zvědavá, jestli to potvrdí, co mi před tím řekli, nebo se z toho vyklube kluk. To by byla sranda, těch růžových oblečků mám hodně. :)

In reply to by Borůvka

Jo to jo, já jdu ve 22. na UZ a doufám, že to poznat půjde, je mi jasný, že mimi může dělat "stydlínka" a prostě se neukáže, tak abychom to poznali.. Ale nejdřív v tom 22. to vědět budu, pak bych začala nakupovat. Myslela jsem, jetli není to nakupování brzy.. protože mi to každý vymlouvá, abych to nezakřikla, ale to už budu těsně za půlkou...

In reply to by Jadyrko

Věcičky jsem normálně nakupovala, pak mi teta nějaké poslala po svých dětech, akorát co nechci doma, je kočárek, ten půjde pořídit tatínek, jak budu v porodnici. Byli jsme se na ně akorát dívat, abysme si udělali přehled kde co mají, ukázala jsem mu svoji představu, jak by asi měl vypadat a on ho pak sám koupí. To zvládne, je to šikula. :)

In reply to by Jadyrko

jo takhle, no tak to neumím říct...já tedy zatím opravdu nic nekupuju...ale jakmile bych věděla co to bude, tak bych dozajista neodolala..:-)))) Někteří nakupují hned od začátku, podle mě to zakřiknout nejde,buď se něco má stát nebo nemá a ty to neovlivníš..

In reply to by Borůvka

Já vím, tak rozhodně do těch 3 měsíců něco kupovat je kravinka.. pro mě určitě.. nemám zatím nic a ještě ani nechci.. jedinej můj důvod je rozumovej.. kdybych o mimi přišla, nerozdejchala bych to a ty oblečky a věcičky by to jen zhoršovaly.. myslím, že času dost.. ale stejně jsem netrpělivá a až budu vědět co čekáme, koupím si asopoň něco, pro radost, za odměnu.. jen tak !!! :-)

In reply to by Jadyrko

začínat 16 týden, ale občas něco koupím, aby mě to těšenhí rychleji ubíhalo. Moc toho kupovat nebudu, něco mám po dětech, růžový i modrý

In reply to by RenataMor

Já jsem 18 + 2 a ještě nemám vůbec nic.. čekám první.. No a mě se chlap směje, že čekám na to, co to bude, že stejně to budu oblíkat do modrý, jako sebe.. miluju modrou a nejsem proti, když jí bude nosit holčička.. spíš mi jde o růžovou barvu, když to bude holčička, určitě jí tu růžovou neodepřu.. je to na těch miminečkách moc slaďoučký :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka