babycalm,probiotické kapky

29.08.2009

Ahoj.Náš Honzík-má 4 týdny- trpí strašně na prdíky.Kroutí se hrozně,někdy celou noc po hodině,přes den taky.Druhý den v noci zas spí jak zabitej,že ho musím po 4 hodinách vzbudit na kojení..Dr mi doporučila babycalm kapky.Mám pocit,že je na nich závislý.Šíleně řve,až se zalyká,prohnutý do luku a jak mu jen kapnu 2 kapky babycalmu,usne.Za 15 min je vzhůru a zas.Nemůže prostě jen vyžadovat tu chuť babycalmu?Je to jak hašlerka-moc dobréObjednala jsem probiotické kapky,které by měly být účinnější,protože se mi zdá,že má i dost řídkou stolici.Máte nějakou zkušenost,prosím?Díky moc za odpovědi!! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já dávala malé vždy 10 kapek před kojením a když jsem měla pocit že má bolení bříška klidně jsem jí dala i mezi kojením a večer jsem jí ještě mazala bříško Flatulínem. Teď používám probiotocké kapky ale někdy klidně dám ještě Baby Calm hlavně kyž vím že jsem jedla něco nadýmavého. Víš ale co mě napadlo jestli nemá mrňousek třeba žízeň nebo hladík? Mě to totiž malá dělala také když jsem jí dala ty kapičky jen tak mezi kojením a hned na to dudlík zachvilku usla. A nebo ho to prostě uklidňuje něco jako kdyby si mu na dudák dala třeba medík.Rozhodně mu ty kapky ale neublíží je to přírodní a může se to používat dle potřeby. :a:

In reply to by Janosefa

díky.No snad se to zlepší.Je možné,že chce jen uklidnit.Je občas vzteklinka.Třeba mu zaskočí mlíčko a on vyloženě vztekle zařve a zas pije dál.Začíná se projevovat nějak brzy ale.Dík holky za komentáře.Jsem klidnější.Bála jsem se,že to třeba bude něco horšího,ale vidím,že nejsem sama.Tak pa a moc díky

Ahoj, dávala jsem prckovi baby calm od jednoho měsíce do čtyř měsíců. Je pravda, že mu taky chutnaly, jak viděl lžičku, celý se k ní natahoval, ale to spíš pozitivní, ne? :-) Proč kapeš jen dvě kapky? Dávala jsem před každým kojením opravdu 10 kapek a po prdíkách nebyly památky. No a je fakt, že jeden čas kakal taky trošku řidčeji, ale neřešila jsem to. Zase to přešlo a pořád lepší než zácpa. Dneska je mu 11 měsíců a je v pořádku. Probiotický kapky jsem nikdy nevyzkoušela, nechávala jsem si je až jako zálohu, když baby calm nezabere. Pa

In reply to by Rokl

dávám mu před jídlem těch 10,ale když se kroutí a prdí a stejně pláče,tak mu dám trošku a dudlík a hned se sklidní.Měla jsem strach,že když je to ažod 1 měsíce a já mu to dávám od 2 týdnů,jestli jse¨m něco nepokazila,ale to by mi to snad dr nedoporučila,že?

In reply to by zuzula

Ne, já myslím, že je to naprosto neškodný, mně Dr. tenkrát taky říkala, že je to přírodní a neublíží. Třeba Sab už přírodní není a to mi říkala, abych nedávala rozhodně víc než je doporučený dávkování.

Ahoj my máme 5 týdnů a malé dávám baby calm 14dní 3x denně 10kapek prví týden se trápilá obden jeden den prospala a druhý den se mi taky budila co 15minut naštěstí v noci spinká 4 hodinky.A potěch 14 dnech už spinká hezky každý den . Moc jí ty kapky pomohly taky mám objednané probiotické tak uvidíme. Myslím že závislost na těch kapkách nebude.

Malýmu Ondráškovi jsou skoro 3 měsíce a dávám mu Sab simplex i Probiotický kapky.Dřív měl jenom Sab a nestačilo to,protože :§) Po probio kapkách je docela klid.Dávám 5 kapek hned ráno při prvním krmení.Podle mě jsou super :one:

Náš malý má 10 týdnů a taky jsme si užili svoje při kolikách. Zkoušeli jsme sab simplex kapky, ale moc nám nepomáhaly. Tak jsme nasadili baby calm a je to o 300% lepší. Dáváme 10 kapek před každým krmením, tak jak je to v návodu a vypadá, že mu to stačí. Ještě než jsme baby calm nasadili, tak jsme taky uvažovali nad probio kapkami, takže pokud ti ten baby calm neúčinkuje, tak je určitě zkus. Slyšeli jsme o nich jen to nejlepší.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka