těhulky z Brna

28.08.2009

Najde se tu nějaká mamča těhotná,třeba kolem 18.týdne z Brna,můžem se vídat,povídat na lavičce v parčíku,radit se při těhotenství,nákupech na mimi i co na sebe,procházky.

Ahoj Brňandy:-),jak se máte?Už se na Vás těším,těhulinky a to je jedno,jaký týden.Jsem moc ráda,že Vás mohu poznat.A už víte jestli holči nebo chlapeček?já ještě ne.15.9.jsem přihlášená na kurz vázání šátku pro mimi.Stojí to jen 80kč a už se moc těím,nechcete jít taky?krásný víkend

In reply to by ronina

Ahojky, ja samo jeste taky nevim, ale tak si potichounku rikam ze v pondeli na screeningu treeeeeba neco malilinko uvidi..Aspon naznak :-D A kam jdes na ten satek? Ja ted dumam kdy a kam se prihlasit na nejake to cviceni..muzu se optat odkud jsi? Ja z Bystrce.

In reply to by ronina

No me doktroka dala letacek do Agentury Vetrnik na Kounicove, jsou tam taky ruzny kurzy a cviceni a tak. Chodila tam na cviceni moje svica a docela si to chvalila tak uvidim. Jeee v Zidenicich jsem loni pracovala, na Rokycanove :-)

Ahoj holky, ja jsem taky z Brna, je mi 25 a jsem ve 13tt. Kamaradky kolem me uz tehu bud byli nebo neplanuji tak mi taky chybi zpriznena dusicka, treba i na cviceni atd.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka