hodně štěstí

05.01.2008

zdravím všechny,už 3 měsíc neberu antikoncepci a s manželem se s nažíme jak to jen jde,ale jak se říká čím víc člověk něco chce tím víc to nejde,ale je tak těžký nemyslet na to.Vždycky jsem si myslela,že to musí jít snadno,ale jak tak tu čtu, tak nejsem sama komu to nejde.Dneska jsem si koupila vitamínky calibrum podporující otěhotnění ,tak jsem zvědavá jestli to má nějaký vliv.Za 7 dní mám termín menstruace ,tak mi prosím držte palečky ať nepříde. Taky vám přeju hodně šťestí je nádherný,když sem napíšete, že se vám to povedlo.

hele já v říjnu vysadila a už jsem ve třetím měsíci uvidíš jak rychle se to povede:-) držim palce

In reply to by catousek (neověřeno)

já mám právě taky MS pravidelnou tak jsem myslela,že bude švechno vpořádku.taky držím pěsti!!!!a ty jsi zkoušela ty vitamíny calibrum babyplan?někdo říká,že s nima má dobrý zkušenosti

Zkoušela jsi plodné dny? U nás to zabralo. Existuje na to prográmek do mobilu, ten jsem si stáhla z netu-jmenuje se My Girl

MOc držím palečky...ale je opravdu dobré na to tak intenzivně nemyslet, někdy je to moc dobrý recept na to, jak brzy otěhotnět :))). Já jsem otěhotněla třetí měsíc od vysazení a po dvou měsících testování jsem si řekla a dost a hned se podařilo :)

In reply to by RenataMor

v těch vitamínech calibrum babyplan je skoro všechno co budoucí maminka potřebuje a mají se brát ještě v první tři měsíce. Tak jsem zvědavá jestli budou mít nějaký vliv.

Tak přeji hodně štěstí, ať se Vám to povede. A hlavně klid v duši i těle, to prý pomáhá nejvíc.
M.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka