Od kdy se monitoruje a co to ma za smysl?

27.08.2009

Ahoj maminy. Minuly tyden jsem byla v poradne, jsem 30 tt a poprve jsem mela novinku, musela jsem si lehnout na luzko a omotaly mi gumu kolem bricha a slysela jsem tep sveho mravenecka. Lezela sjem tam asi 10 minut a po deseti minutach odtrhl papirek a rekl: "Krivka je v poradku,presne jak ma byt". Co to znamena?Jsem ze vseho vzdy tak vyjukana, ze se na vse zapomenu zeptat, zabouchnu dvere a hned bych mela otazek habadej:( Poradite mi?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky holky,prosim vas tohle se dela jen u myho gynekologa a nebo mi to udelaj i u velkeho ultrazvuku v nemocnici?..jeste mi to nedelali to kolem bricha a poslechnout si tep mimiska :( tak by me zajimalo kde to delaji?

In reply to by elik

Normalne se to dela az tak pd 36-38 tydne a to proto,aby zjistili jak se dari miminku a jetli nahodou uz nemas kontrakce!mas dva pasy a jeden sleduje srdicko a druhy stahy delohy!

In reply to by elca274

Ve 30 tydnu je to sice zvlastni, ale treba Mudr nechce nic podcenit. Tak pokud byla krivka rovna, tak je to pohoda. Az zacne litat, jak detektoru lzi na 60-80tku (u delohy), tak se teprve zacina neco dit. To se deloha uz zacina kontrahovat.
Drz se! Evi

Ahoj.. to měřili tep srdíčka .. zjišťují, zda srdíčko mimíska správně funguje a jak se mu tam daří.. mě to začali dělat až na 38tt. Ničeho se neboj a klidně se dr. ptej. Já jsem pěknej stresoun a ptám se jako divá a vždy si připadám jako blbka.. jenže když se nezeptáš, tak se nikdy nic nedovíš :) Chce to klid, vždyť nemůžeme všechno vědět a na netu jsou kolikrát zkreslený informace. Tak se drž a přeju pohodové těhulkování :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka