plínky

27.08.2009

Ahoj holkychci se zeptat jestli už teď koupit suché plínky větších velikostí?!U nás v drogérii mají akci na Huggiess.Je tam myslím 58ks za 199,- a velikost od 7kg.Tak nevím jestli je koupit aspoň jedno balení nebo to nechat bejt.Taky tam mají multipack od Pampers za 227,-.V balíčku je 28 plínek od 2-5 kg,jedny vlhčené ubrousky a ponožky.Ale já vůbec nevím jestli ta cena je dobrá.A jak se to tak pohybuje.
Poradíte některá?Děkuji Martina

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky všem vám moc děkuju za rady.Čekám první mimi tak vůbec nevím který plínky.Takže ještě jednou moc díky a já zajdu do drogérie a kouknu jaký tam ještě maj.Martina

Ahoj tak větší bych zatím nekupovala nějaké akce jsou pořád a taky musíš vyskoušet jestlo to mimču bude vyhovovat.Já kupuju Tescové 80ks za 250kč a (když je akce tak 180kč)to máme ted zezačátku na týden. Vždycky si vypočítej kolik výjde jedna plena a podle toho se orientuj.

Ahojky, huggiesky jsou zatím ty nejlepší plínky, co známe... s těma jsem děsně spokojená, na noc nejlepší, jsou hodně savé a mimčo je pořád v suchu... a ještě jsou dobré i ty modrozelené pampersky, ty jsem dávala přes den, jsou na objem menší a mimčo se lépe pohybuje... a na začátku se mi líbily i oranžové pampresky sleep and play, ale jak byla malá větší (od 4 měsíců), tak se mi zdálo, že byly docela málo savé, že je hned pročůrala až na dupajdy... A vlhčené ubrousky kupuju nejčastěji v DM ty jejich babylove zelené, když se přihlásíš do toho jejich programu pro miminka, dostaneš kuponky na slevy a vyjdou jedny na 25 Kč za balíček s 80 ks. Jinak jsou nejlepší asi Nivea pure, ale jsou dost drahé, v akci je občas mají 2+1 zdarma a vyjdou asi na 55 Kč za jedny... Ale na ty huggiesky fakt nedám dopustit, ale musí to být ty Premium...

Akce byly, jsou, a budou, takže já kupuji vždy jen tu velikost, co používáme, teď jsme teda v Tescu vzala i o velikost větší, ale zjistila jsem, že na ně máme ještě dost času, takže pokud zase narazím na dobrou akci, koupím do zásoby jen trojky. Pro mě je na trojky dobrá akce taková, kde se plínka pohybuje kolem 2,6 Kč za kus. S větší velikostí je méně kusů v balíku, tudíž i vyšší cena za plínku.

ahojky tak ten multipack od pampers bych nekupovala to maj teda hezky napálený....a ty huggies je dobrá cena 1 plena te vyjde na 3.4kč což je u tak velkých plín hodne dobrá cena :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka