Holky já mám otoky:-(((

05.01.2008

teď jsem se probrala a zjistila že mě nejen bolí zou ale mám oteklé prsty, nemůžu sundat prstýnek a nožky mi taky otékají:-((( asi s tím nejde nic dělat co???

Na otoky nohou snad pomáhají ty stahovací punčochy. Já je nosím kvůli křečákům a zatím mi nic nenatéká (ťuky ťuk na dřevo). Ale jsem teprv na konci 28.tt. Myslím, že už tu ale někdo psal, že je jsou fakt dobrý. Jinak by moh trochu pomoct šípkovej čaj. Ten je močopudnej a tím pádem pomáhá dostávat z těla vodu. A v těhu je vhodnej. Jinak lež s nohama nahoře!

všude píšou, že si máme sundat prstýnky a vše co by nám na těle mohlo uvíznout během těhotenství. Je docela běžné, že musím zlatník všechny takové zábrany odstříhnout.

In reply to by Meg

Něco podobnýho se mi stalo na vánoce asi před dvouma rokama. Manželovy jsem koupila největší velikost prstýnku a jemu byl malej. Prst mmu začal modrat a já nechtěla aby ho rozříznul:) Nakonec ale musel.

Ahojky ketinko. Taky mi začli otýkat prsty na rukou a prstýnek už nedám z prstu. Nevim co s tim ale zeptám se svojí dr. protože mi každou kontrolu kontroluje jestli mi neotýkaj ruce a nohy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka