dulezita rada

26.08.2009

Ahoj potrebuju rychlou radu, jak davji v porodnici ockovani do ramene, tak maly(8 tydnu) to zacalo hnisat( vypadalo to jako bedar) dneska ji to prasklo, tak jsem ji na to dala trochu lih, jak se dava na pupicek,nemuze se ji nic stat? mam zitra zavolat dr?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj tak nam to taky hnisalo a doktorka nam dala framikoin,co mam kolem kamaradky tak je to dost casty ,tak se toho neboj a mazej :a:

tak jsem zmatena, nasi maly to taky hnisalo a kdyz jsme s tim byli po 8. tydnu na kontrole na plicnim, tak dr. ji to propichla a vymackala a predepsala nam framykoin, tak mazeme a mazeme, tak teda nevim :#o:

má to kolem 6.týdne hnisat.nekomu hodně někomu mín.nám to hnisalo až do 6.měsíce.tak že se to podlilo a pak prasklo.pak znova...většinou ale do 3.m to zmizí.muj dr.říkal že to nemáme mazat ničím.ani mačkat to vubec.protože to tělo tím bojuje s tou vakcínou a tvoří si protilátky takže čekat:)r.

To je normální průběh, hlavně ničím nemazat, nevymačkávat a nezalepovat(jen kdyby jí z toho tekl hnísek aby si nezamazala košilku), ono se to zahojí samo. Jen kdyby se to nějak hodně zhoršilo tak k té doktorce zajdi. Až tam nebude ten hnis tak se udělá stroupek a bude dobře. :a:

Neboj, podhnisat a prasknout to má, to je v pořádku. Jen se to nesmí vymačkávat, max. mi řekla dr., že jí to můžu přelepit náplastí, ale koupat se s tím může. Já to ničím nemazala a zhojilo se nám to dobře.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

já si myslím, že určitě můžeš být v klidu...malé to taky hnisalo a když jsem ji po koupání utírala ručníkem, tak jsem jí to třeba praskla sama, ale naše dr. říkala, že je to normální a že to nevadí...patří to k tomu hojení...tak neboj!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka