Ahojte Tehule

05.01.2008

Jak se mate???Ja mam posledni dobou takovou divnou naladu..Nic me nebavi,jsem smutna,porad bych spala ale na druhou stranu se mi spat nechce,nemam moc na nikoho naladu,takze mezi lidi nejdu,co bych tam delala,uz jen prezivam,a cekam az se mi narodi ta malicka.S ni bude svet barevnejsi :) mate takove stavy taky??nebo jsem divna??

Taky jsem trošku depresivní. Nic mě nechutná, pořád je mi špatně, jsem hrozně unavená, ale usnout se mi nedaří. Jsem teprve v 16. týdnu, tak doufám, že to přejde. Už aby bylo alspoň léto.

dokonce snedla celou cokoladu na posezeni..No a ni necitim,ze bych nejakou snedla...Jsem i bez chuti.... jsem divna... to nejsem JA!!

In reply to by Vendulka111

sama rikas...No je celkem desny..Uz me nic nebavi..Takovy nudny obdobi...Ja jsem vetsinou zvykla..ze si uzivam kazdeho dne..Ale posledni dobou,jen cekam az bude konecne vecer,pujdu spat,a rano se treba probudim s lepsi naladou...Ale zatim nic.. :( kdy me to sakra prejde???

In reply to by Zelda

tak at te to brzicko prejde.je to opravdu hrozne....ale neboj,urcite te to prejde.nekdy mam takovy pocit nebo je me divne,ze to neumim ani popsat.vetsinu casu jim porad a nebo spim.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsem tedka venku...kamarad me vytahl a uz mi dokonce zvedl i naladu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky