Po poradně

26.08.2009

Ahoj holky,tak jsem dnes byla v poradně.Vše je v pořádku.Malej se otočil hlavičkou dolů :qu: ,takže nás Dr.pochválil.CS už nemám 3,ale 1.A už nejsem ani otevřená na jeden prst.Prý se mi to zatáhlo díky Magnosolv.Máte s tím některá zkušenost,že se vám to tak změní.
Taky už vím,kdy jdeme na UZ.Takže jdeme 31.8. a už se nemůžu dočkat,až toho našeho broučka zase po dlouhý době uvidím.Všem hezký den MArtina

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
tak já jsem od 25. - 30. týdne ležela v porodnici. Kvůli tomu,že jsem se začala otevírat a zkracoval se mi čípek. Ve 25.týdnu jsem ho měla 25mm a prý jsem byla otevřena na prst a CS4. Před týdnem jsem byla na kontrole a tam mi Dr. řekla, že jsem zavřena a čípek se mi prodloužil na 30mm, takže to fakt nechápu. Magnosolv taky beru. Tak, že by to bylo třeba fakt tím? Ale je fakt, že jsem poctivě ležela a doktorka mi řekla, že mám mít stále klidový režim. Můžu se zeptat kolikrát denně bereš Magnosolv? Jo, a kdy máš termín porodu? Já 29.10.
tak přeji pohodové těhulkování
pa

Ahojky,
moc gratulujeme ke skvělým zprávičkám. Jen se trošku divím tomu, co ti řekl doktor. Jelikož jsem od 16tt ležela, protože jsem se otvírala a čípek se mi zkracoval, chodila jsem co týden na kontroly do porodnice a jedno vím jistě. Podle Dr. tedy, pokud se jednou čípek zkrátí, nebo hrdlo otevře, je to neměnný stav. Může se samozřejmě ještě více otevřít, nebo zkrátit, ale zavřít, nebo znovu prodloužit určitě ne. Každopádně je strašně moc fajn, že ti Magnosolv pomohl a přeju ohodový zbytek těhu.

In reply to by Evula

No já tomu taky moc nerozumím.Ale to mi řekl.Ale,že bych musela ležet mi neřekl.Jen,že nesmím dělat nic v předklonu a nosit nic těžkýho.Tak snad bude vše v pořádku.No já chodím co 14 dní do poradny tak si myslím,že kdyby něco tak by mi to snad řekl.Jj Magnosolv pomohl,ale co semnou dělá je mazec.Hezký den MArtina

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka