Na 95% čekáme holčičku!!!

25.08.2009

Ahojky těhulky. Včera jsem byla na kontrole ve Zlíně v Prediku. Byl tam tentokrát doktor a byl to teda fofr. Vše přeměřil, zkontroloval (chybělo nám změřit nosní kůstku a kontrola srdíčka - minule mimi stávkovalo). Znovu zkontroloval vše, řekl, že 3D foto nebude - špatná viditelnost, ale že čekáme zdravé miminko, což je nejdůležitější. A když jsem se zeptala na pohlaví, mrknul a řekl naprosto jistě: je to děvčátko. Když jsem se ho ptala na kolik %, řekl 95% :-). Když jsem tam byla 4.8.,byla tam jiná doktorka a taky mi řekla, že to bude holčička:-))). Moc jsme si ji přáli. Včera jsme vyzvedli postýlku, kterou nám kupovali naši a přítel chtěl koupit aspoň něco, tak budeme mít krásný kolotoč nad postýlkou. Oblečení až tak moc kupovat nebudeme. Ségra má 2leté holčičky a spousta věciček je po nich krásných...

Tak gratuluju k vysněné princezničce! To je krásné, když se to takhle povede. To my se modlíme, aby to byl vysněný kluk, na jedné kontrole ná to doktor říkal, doma už máme 2holky.

In reply to by pavluska1984

Na další kontrolu jdeme 8. září, tak jsem zvědavá. Na minulé kontrole jsme viděli přímo mezi nožičky a byl tam pořádný výčnělek :s: , doktor řekl, že je to brzy, ale že by to tipoval na chlapáka! Když byl jedné z dcer rok, tak jí umřel tatínek, přítel čeká první, i když je pro holky báječný táta, a moc touží po klukovi, co s ním bude jezdit makat na zahradu, hrát fotbal... :s: . Jinak moje maličká příbuzná říká pindíku pinkunky a zjistili jsme, že tak říká ale i ponožkám, tak nevim, co si myslet o jejím vztahu ke klukům :s: , tomu teda říkám úcta :s: :s: :s: !

In reply to by Gabriela Wehle

Tak mi mame ty dva kluciky uz,no a v 17tt mi doktor.rekla ze to vypada na holcicku,ze mezi nozickama je prazdno..Tak snad je to tak,ale v prukazce mame napsane ze to bude holcicka.Pritel taky ceka prrvni a holcicku si taky moc preje,pac kluky bere za vlastni tak rikal ze kluku je doma dost :) ,ale on prej vi ze holcicku udelal ;)

In reply to by Gabriela Wehle

přítelova maminka má už 3vnuky, tak si přála holčičku. U nás zase chtěli chlapečka. Já a Pavel jsme chtěli ze začátku holčičku, ale pak nám to bylo fakt jedno, co to bude. Budu držet pěsti, ať máte chlapečka. Pak dej vědět :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka