Prosím poraďte:-(

05.01.2008

Ahoj holky,v pondělí začnu 30tt.a začalo mi tvrdnou několikrát za den bříško,ale trvá to jen chvilinku a zas to přejde.Můžete mi prosím poradit jak jste to měli vy?Docela mám z toho strach.Předem děkuji

Evi neboj, je to v poho...mě už tvrdne pěkně dlouho...dr ti na to může předepsat magnézium, ale mělo by se brát jen do 35tt, pak už by se to mělo nechat přírodě..
Jsou to vlastně křeče/stahy, kdy se děloha připravuje na porod, vůbec se není čeho bát!!!

Je to v pořádku, neboj se. Říkají, že normální je, když tvrdne tak 15x za den, ale mě tvrdne snad 100x a jsem v pořádku....četla jsem, že pokuď se neotvíráš a nezkracuje se Ti děložní čípek, tak je to OK.....některé maminky na to prostě více trpí. Ale až půjdeš k doktorce, tak jí o tom řekni a předepíše Ti magnézko, ale pozor....ber ho jen do 36tt! Teda aspon mi to tak bylo řečený, že pak je těžší porod, když se magnézko bere déle:-)

In reply to by PETRUSE333

Děkuji že jsi mě trochu uklidnila:-)Já ji to teď říkala ve středu a nic mi nedala,tak možná tam v pondělí dojdu.Prohlížela mě a řekla,že vše vypadá v pořádku!Taky tě při tom někdy bolelo trochu bříško jako při měsíčkách?Ale hned to zase přestalo.

In reply to by Eva80

Jo to se mi taky stává....hlavně po ránu mě bolí bříško, jako kdybych to měla dostat! A neboj se, určitě je mimi v pořádku. Já ji to taky říkala prvně a nereagovala na to, ale po druhé mi předepsala to magnézko, které beru 8 tabletek denně a do toho piju magnézii, ale stejně mi to nepomáhá! Ale malej je v pořádku, tak se tím už nezabývám, ale je to hodně nepříjemné!

Jak píše Johnaka, je to úplně normální. Já začala 30tt dneska a bříško mi tvrdne taky několikrát denně. Sice beru magnézko, ale moc to nepomáhá. Doktorka mi řekla, že tak 10-15x za den je to v pořádku a hlavně to nesmí být bolestivý. Kdyby ti tvrdlo častěji nebo to bolelo, tak honem do nemocnice.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji ti trochu jsi mě uklidnila,ale stejně se bojím aby byla malá v pořádku:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já ji to řekla,ale nic mi nedala a říkala že to vypadá v pořádku.byla jsem tam ve středu.Je to moje první mimi tak se hned všeho lekám.Někdy citím jen takové trochu zabolení jako při měsíčkách ale hned to přejde.Mohla by pomoct zatím magnesia voda co myslíte????

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky