Holky jaký dudlíček??

25.08.2009

Ahoj holky. Taky řešíte dudlíček? Já jsem z toho nějaká zmatená..jsem si myslela, že koupím nějaký úžasný co bude hezký a účelný a teď zjišťuju, že mimínka jen tak nějaký nechtěji.. :#o: Nevim jestli ze silikonu nebo latexu..Jaký pořizujete vy? Prý ty dražší silikonové s tvarovanym dudáčkem špatně ovlivňují kojení? Tak to vypadá, že pořídím všechny druhy ať si vybere samo, ale co s lahvičkou pokud bych případně nekojila. Jsem slyšela, že existuje nějaká s odmontovávaným dnem aby to děťátku dobře teklo a bez podtlaku, tudíž je proti kolikám mimi..Nevíte jak funguje? Moc díky za případné rady, papá a hezký den!! :a: :a: ..a ještě milí deníčku a holky, na kontrole :*8*: vše v pořádku, začínáme 23tt a stále nevíme kdo to u mě bydlí v bříšku :#o:

ahoj, já jsem už tedy mamina, ale myslím,že se zbytečně strachuješ.... co když nebudu kojit apod.....
já kojím s dokrmem, šidítka nepoužíváme vůbec a prckům to ani nechybí......¨
co by kdyby být tebou řeším a stresuji až v případě, že to bude nutné :a:

In reply to by Ifka123

Ahoj, no spousta mých kamarádek dudlíčky nepoužívá, protože jim to v porodnici doporučili...já už teď vím, že dudlíček dávat budu :e): (pokud ho bude chtít..)když si totiž vpomínám bylo to moje největší potěšení v prťouství :s: :s: a navíc mi připadá, že děti co dudlíček dostanou jsou víc klidnější a v pohodě.. noa s tim kojenim..to vim, že se asi stresuju..byla jsem v pohodě, ale švagrová mi nasadila brouka do hlavy...tak to asi moc řešim..ale taky jak řikám, na Vánoční svátky pak tady nikde nebudou, tak abychom to zákl.měli... :q:

Tak mi máme koupené oba. Jak silikonový, tak latexový. Teda máme tři latexový. Podle mě je ten latex víc podobný kůži. Ale oni si to ti naši bobani stejně rozhodnou sami. Znám spoustu miminek co nechce vůbec žádný dudlík a nikdo s nimi nic neudělá. :)

malý mi dudlík nechtěl, takže s tím ti moc neporadím, ale lahvičky pro
nás byli nejlepší od Aventu .Tím, že jsem ho měla v květnu a hrozných
vedrech jsem i ke kojení dávala čajík. Lahvičky od Aventu mají , si myslím) nejlepší
dudlíky, vůbec mi pak neodmítal prso. Kamarádka měla klasický dudlík na lahvi a malá jí
pak nechtěla prso, tak nevím, ale každopádně budu znovu kupovat lahve od Aventu.
Chtěla bych to i s tou jejich odsávačkou, ale dost to stojí, tak uvidím.
Jo a když jsem chodila do porodnice na monitory, jedna paní tam chodila a nabízela
tyhlety lahve, vím, že mi jednu dala,tu malinkou a další jsem si koupila.
Opravdu doporučuji

Ahoj , tak já jsem dostala od kamarádky dva dudlíky od Aventu v balení s protikolikovou lahvičkou a v Prenatal boxu jsem dostala dudlík od Nuku. Abych byla upřímná nevím jestli jsou silikonové nebo latexové. Lahvičku od Aventu si koupím ještě jednu , má protikolikový dudlík , a všude na ní čtu samou chválu , myslím že mi budou stačit dvě. A k tomu dudlíku , už jich víc kupovat nebudu třeba to moje miminko nebude ani žádný potřebovat ani chtít , kdyby bylo nejhůř tak koupím nějaký jiný , kdyby tyhle nebyly dobré až to bude potřeba.

Já mám zatím jen 2 dudlíky-oba silikonový, dokoupím jeden latexovej a bude ;) a co se lahviček týká, tak já si koupím 2 od Aventu- mají protikolikový dudlík (s malou dírkou-kudy má odcházet vzduchy) a jedna lahvička se dá na netu sehnat do 170Kč! záleží na velikosti- ta co má 125ml- tak se sežene i za 100Kč! já si je pořídím- je možný, že je nakonec nevyužiju, ale když to není tak drahá položka...

Tak nas malej taky silikonovej nechtel,koupila jsem mu v lekarne dudlik z latexu placaty,ten mu pry ma pripominat prso a taky ze jo ten si vzal hned a dudla ho a krasne ho to uspava.Jo a ta lahvicka je proti kolikova je sice drazsi ,ale urcite se vyplati,ja teda zatim plne kojim takze s tim osobne zkusenost nemam,ale kamosky mala na prdiky trpela moc,koupila tu lahev protikolikovou a mala je v pohode.Ale zatim bych ji nekupovala...uvidis az podle toho zda budes kojit nebo ne...mej se a preji krasne tehulkovani pa Petra a Adamek

In reply to by petanda

já si právě taky řikám, že se určitě objeví spousta věcí, které pak na rychlo dojedem koupit nebo objednáme, ale mám obavu aby to nejzákl. bylo. Mám termín 22.12. takže pak o svátkách bude všade poblíž zavřeno tak abychom neplašili. Někdo třeba prvních pár dní nekojí než se spustí mlíčko. A třeba by se případně ta lahvička dala upotřebit i dýl na čajík.. tak ještě uvidim, zatim díky!!

ja mam tritydeniho chlapecka a reknu ti ze jsem zkousela asi 5 dudliku nez si nejaky vzal.silikonovy vubec nechtel zacal se mi s nim davit a nakonec dudla takovy placaty z latexu.ono si samo vybere neboj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka