Dvě // na testu, tak snad Jupíííí!!!!

24.08.2009

Ahoj Holky, tak se snad povedlo - vynechala mi menstruace - v pátek jsem si udělala test - a // byly tam!!! kontrolní jsem si udělala včera a výsledek stejný - jsou tam // !!!!!! Dnes se objednám k doktorce aby mi to potvrdila či vyvrátila - co vy na to zlatíčka??? Papa Peta

Kliknutím vložíte smajlíky:

To je úplně jasné, že je to tutovka! Test tou druhou čárkou ukazuje hormon, který se objevuje jen v těhotenství, nemůže se ukázat ani slabě čárka, kdybys nebyla nastávající maminkou :qu: . Tak na sebe dávej pozor a užívej si pozornost, která se ti v této době bude dostávat ze všech stran :s: a pak :^O^: :$}: :^O^: :$}: ... :///:

tak gratuluju k těhu!!! Já nejdřív měla druhou čárku taky slabounkou, postupně sílila, tak držím palečky ať to dobře dopadne!!!

In reply to by xpetka

Ahojky, já teda doufám, že se k vám už můžu řadit - ale tři pozitivní testy si myslím že je jasná věc - hele ale ta klíčová čárka je o něco slabší než ta kontrolní - ale to je asi normální ne???ale vidět je naprosto jasně....

In reply to by Petraminnie

já dělala jen 1 test,byl pozitivní,tak jsem prostě brala,že jsem těhotná a hotovo! A ta druhá čárka byla sotva viditelná (i při dalším testu za 3 dny). Vidíš to a teď už jsem ve 34 týdnu :s: . Tak se hlavně šetři.... ;)

ahoj, gratuluju k dvěma čárečkám. Asi bude ještě brzy a dr. na ultrazvuku nic neuvidí-tak se hlavně nestresuj. Bude tam vidět jen váček-taková tečka. Až tak kolem 6-8tt je vidět srdíčko. Držim palečky ať je vše OK

In reply to by mirabel

Děkuji ti - pořád tomu nemůžu uvěřit - dneska ráno jsem si dělala třetí test a vyšel taky pozitivní - ale dokud to nepotvrdí doktorka tak si radši nic neslibuju - pak by mě to mrzelo - nebo myslíš že už se můžu začít těšit???

In reply to by Hanysek

Tak ty taky na první pokus první mimi...???? Takže nejsem nenormální?? Jupííí!!! mě to připadalo divný - modlím se aby zítra krevní testy dobře dopadly a já se začala radovat oficiálně!!!!! Kéž by mi potvrdili že mi v bříšku roste :cc):

In reply to by Petraminnie

uvidíš že potvrdí tak jako mě , a k tomu že nám to vyšlo poprvé , tak to mojeho miláčka vůbec neudivilo tak že ani nebyl překvapenej že jsem těhotná , bral to že je to jasný že se nám to hned povede , proč by se nám to nemělo povézt , no jo chlap :-D tak příjemné těhulkování

ahoj,tak jestli ti to potvrdi jeste doktorka,tak moc gratuluju :-) tehulko ale z tech dvou testu to bude urcite TUTOVKA papa Valča :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky