škytka a jetě pár zajímavostí a dotazů

23.08.2009

Ahojky maminy, mám dotaz. Taky vám mimi v břiše pořád škytá? To moje kuliše sebou cuká třeba i 4x denně a i 20 min, je mi ho vždy tak líto. Vůbec se nehýbe, i když změním polohu v leže, nebo do něj malinko dloubnu, je jako zařezaný a škube sebou jako zběsilý huděrka. A jakmile přestaně, vrtošení dohání a mele se jako lachtan. Škytání není příjemné dospělému člověku, kor takovému mravenečku, nemůže mu to nějak uškodit, nebo něco?
Potom mám dotaz na polohu hovění vašeho mimi, ten můj prďola je pořád v pravo a to i když si lehnu na levý bok, pořád ho cítím napravo, jako kdyby se tam vlevo něčeho bál, nebo mu tam něco vadilo, máte to taky některá?
A poslední dotázek mám na mé břicho, jsem v 31 tt, to fotogalerie jsem přispěla svou fotkou, http://www.mojetehotenstvi.cz/bri-ko-31-tt-0 tak se chci zeptat na to, zda je dole, nebo není, nějak se nevyznám a nějaké maminy jsem četla ho měli zkleslé už ve 30 tt, tak jak jsem na tom já?
Hodně zdaru a hlavně pohodové těhu a zdravě mimi

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky naše děti taky takhle škytali..bylo to srandovní a je to naprosto normální:)))))
to že je pořád na jedné straně je dáno poohou ted už tam nemá tolik místečka:)
a bříško máš nahoře.tak nebuj.až klesne to poznáš......hl.před porodem:))))))

Ahoj, ja jsem ve 37tt a prcek mi taky pravidelne min jednou denne skyta, nekdy i dvakrat, zrovna kdyz tohle pisu taky skyta, ale 4x denne, to jsem zatim nezazila.Skodit by jim to urcite nemelo, aspon si trenujou plicni svaliky na prvni nadechnuti az je porodime, dr mi rikala, ze je ten prvni nadech boli, proto breci, tak aspon budou trochu vytrenovani, broucinci :°O°: Jinak brisenko mas pekny, ale nezda se mi, ze by bylo dole, je akorat tam, kde ma byt :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka