chjo

23.08.2009

Tak vcera jsem byla vybirat saty...Holky bylo to tak trosicku i zklamani :$$: ..Jsem si strasne prala takove ty princeznovske saty s korzetem...bud na knoflickach ale chtela jsem na snerovani bych v pripade rostouciho briska se dali povolit...ale ...ale kdepak, sice jsme je povolili a docela dost ale zaprvi uz nevypadaj tak pekne a zadruhi a to je to nejdulezitejsi strasne mi vadej na brisku ikdyz zatim zadne jeste nemam (ten spicek nepocitam :///: ), opravdu vydrzela jsem v nich 10 min a to mi bohate stacilo zacalo mi byt pekne blbe... a kdyz vemu ze svatbu mame za mesic a mimsek poroste aja budu muset byt v tech satech od 10 od rana a minimalne do 10 vecer tak to bude jeste horsi...chjo...Tak Jsem schvalne dneska studovala na internetu fotky satu co jsem chtela a opravdu to snerovani konci nekde u zadku ikdyz ve predu vypadaj volne tak to jen klam...bo saty maj nekolik vrstev a prave taspodni je utazena a az pak jde naraseni ktere vypada ze by ty saty byli na brisku volnejsi...chjo...nemam saty ani bile ale sampan ale fakt ze sampan mi slusi vic bo jsem takova blondata bledule :///: ...saty jsou pekne a netlacej mi na brisku a to je myslim to nejdulezitejsi...sice nejsou tolik princeznovske jakjsem siprala ale co neudelam pro pohodli miminka :c: ...Fotky uvidite az po svatbe bo pritel taky obcas sem nakoukne tak aby nahodou je nazahlidnul... :pig:

Já se budu vdávat až v listopadu a to už budu v pátém měsíci. Už sem byla taky v salonu a překvapilo mě, že mi nabízeli asi čtyři šaty, které půjdou povolit a byly moc krásné. Ale docela se bojim, jaké budu mít břicho za ty dva měsíce a jak budu vypadat pak :( nu uvidím. Tak ti přeju hodně štěstí a ať ti je hlavně dobře ve svatební den.

Já se vdávala skoro na začátku deváteho měsíce a mě jsem šaty s korzetem..jen je fakt,že jsme ho moc neutahovali..není to pak vůbec pohodlné...no záleží na každém jak se v čem cítí dobře...
Přeji krásnou svatbu a pohodové těhotenství a porod!Terka :k:

vůbce si z toho nic nedělej, myslím si, že je hodně důležité, jestli se v těch šatech cítíš pohodlně. já se vdávala v červnu, tak to mám ještě v živé paměti, chtěla jsem jednoduché bílé šaty, když jsem je ale na sebe oblíkla, vůbec mi to neslušelo, takže jsem měla nakonec šampáň (no byla jsem bledule, i když jsem chodila předtím do solárka...) a klasicky princeznovské. můžu ti říct, že jako těhotná si ten korzet vůbec nedokážu představit, byla jsem ve 4.týdnu (jsem ještě nevěděla...) a uprostřed oběda po polívce jsem se málem ..., jak mě ten korzet stahoval. jak jsem byla ráda, když jsem se pak večer převlíkla :-) neboj, určitě v nich budeš krásná nevěsta a nebudeš se stresovat tim, že je ti špatně.

Zrovna jsem se chtěla zeptat, proč tu nedáš fotku. Ale dočetla jsem to do konce a je mi to jasné. Hlavně aby byl prcek v pořádku. Šaty jsou určitě krásné a vypadáš i tak jak princezna, co? Hlavně že si bereš skvělého muže a budete mít mimčo. Šaty jsou určitě krásné i na nastávající mamině:)

Zrovna jsem se chtěla zeptat, proč tu nedáš fotku. Ale dočetla jsem to do konce a je mi to jasné. Hlavně aby byl prcek v pořádku. Šaty jsou určitě krásné a vypadáš i tak jak princezna, co? Hlavně že si bereš skvělého muže a budete mít mimčo. Šaty jsou určitě krásné i na nastávající mamině:)

Tynko, nesmutni, určitě budeš vypadat jak princezna. Já jsem se loni vdávala v na konci 5. měsíce těhu, takže můj výběr šatů byl taky dost omezený.
(můžeš mrknout na: http://picasaweb.google.com/tereza.mrhalkova
Důležité je, že se v nich budeš cítit pohodlně. Už se moc těším na tvoje svatební fotečky. Kolikátého to máte?
Tess

In reply to by tessie

jeee...jsou jednoduche ale moc ti sluseli :D ...je opravdu videt ze se mate radi...jsem i pobrecela u tvych fotesek...hormony :) ...zda se mi ze musite byt strasne pohodove a fajn lidicky :c: ..bereme se 26.09

In reply to by Tynik

Děkuju. No, jo ty hormony to znám, mě se teď ty nálady furt mění, ale zatím moc nebrečím jen jsem občas hrozně protivná a to i sama sobě, ale musím se snažit to překonávat už kvůli malé.
Toběi přeju hodně štěstíčka a hlavně ať se na vás toho 26. směje sluníčko :)
Tess

Saticky jsem si uz vybrala vcera. A to jsem byla jen v jednom salonu..opravdu nemam na to nervy stravili jsmetam pres 2 hodiny...je mi furt blbe tak jsem rada ze uz nejake mam a uz nemusim nikam chodit...opravdu na tom brisku mi vadi vse uz pomalu i obepinaci tricko...takze ty saticky mi vyhovuji...opravdu bych v tech korzetovych nezvladla byt ani hodinu..porad se mi ce blinkat a pak kdyby jsem mela jeste utazene brisko tak si tu svatbu neuzii snad vubec..chju

Ahojky,
já se sice vdávala jako netěhotná, ale vždycky jsem toužila po krásných princeznovských šatech s korzetem. Nakonec to dopalo jinak, pomalu na prvních internetových stránkách jednoho svatebního salónu jsem si našla bílý, stříbrem vyšívaný model s dlouhou vlečkou. Střih - princes, se šněrováním vzadu (i ta šněrovačka stuhou je samo o sobě krásná ozdoba), postavu jsem v nich měla štíhlounkou jako modelka (tou dobou jsem měla na 164 cm 70 kg! :pig: )
Takže nezoufej, prohlížej stránky, navštiv víc salónu - ty pravé šaty s pro tvé rostoucí bříško určitě najdeš.
Držím palce, tohle jsou nádherné starosti. :one:
Lucka

ahojík :a:
Taky jsem řešila šatičky když jsem byla těhulka poprvé, ale vdávala jsem se v 6 měsící :00: :s: docela mazec.Nevím jakou máš předtavu o šatech, ale já jsem měla takové ty korzetové vzadu na šněrovaní.Na první zkoušku jsem byla už si to nepamatuju přesně, ale asi v 3 měsíci a všechno v pohodě.Paní v obchůdku byla moc ochotná a přešila je aby mi seděli.A musím uznat že dobrý :one: jenom jsem si musela přišít ramínka, protože mi odstávaly tím že byli posunuté.Vydržela jsem v nich od 9 do 4:30 :s: Bohužel jsem taky měla představu o jiných, ale bříško nedovolilo, a že měla nádhrený výběr, jenom my s bříškama se musíme přizpůsobit :) .ALe zase když to vezmu ted, a měla bych se vdávat, tak už ted by mě asi tlačili, asi jde o bříšenko.
Tak dobře vyber a potom pošli fotečky :) papa Zdenka. :a:

Ahojky Tyno, tak to me mrzi, ze to mas takto komplikovane :-( ale snad to bude i v techto saticka ten nejkrasnejsi den Tveho zivota a mimisek si bude krasne hovet a nic ho nebude skrtit ;-) Mesic utece jako nic...tak Ti preji krasne a prijemne starosti s finisovanim priprav..ja na ne rada vzpominam, moc jsem si to uzila...a trosku me i mrzi, ze uz to mam "bohuzel" za sebou, byt zivot v manzelstvi je tez uzasny!! drzim vsechny palecky at to mate taky tak :c: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka