DOBRÉ RÁNO

23.08.2009

dobré ranko, všem maminkám :a:
další den je tady, další probdělá noc za námi a tak si můžem slavnostně odstřihnout dílek na metru který nám odpočítává den kdy se poprvé setkáme tváří v tvář s naším mimíškem. :||): pořád víc musím přemýšlet o porodu a jak to zvládnu až budu mit to moje zlatíčko doma, jsem moc ráda že jsem narazila na tyhle stránky kde se dozvím opravdu všechno co chci vědět a myslím že první dny se odsut vůbec nehnu :C]]: je to tu fakt super :qu: :qu: :qu:

Ahojky,jo tyto stránky jsou jako droga,je fajn,že něco takového existuje.Taky se už nemůžu dočkat,až poprvé uvidím to stvořeníčko,které mě tak zlobí v bříšku.Dnes poprvé cítím,že se tam dole něco začíná dít,hrozně mě píchá v tříslech a bolí mě pipka i zadek,jako by mě někdo nakop mezi nohy.asi se začínám otevírat.A co ty,jak se cítíš a kdy máš termín?Já 16.9.

In reply to by pit

já mám termín 4.9. ale doktor a všichni mi říkají že se malý narodí dřív :#o: , tak už s toho mám celkem nervy, jsem zvědavá kdy to bude, už teďka mi dávají večery dost zabrat, :'zz): :00: špatně spím a bolí mě snad úplně všechno....... ale jinak jsem happy :C]]:

In reply to by hanulka

Tak držím palečky,aby to bylo co nejdřív a rychle,to já počítám,že budu rodit až v září,a byla bych i ráda,ještě chci vypravit kluky do školy a pak to může vypuknout.Naštěstí v noci spím docela dobře,jen 2x za noc jdu na WC.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka