Můj dnešní den

21.08.2009

Ahoj holky,dnes to byl divný den.Nejdřív jsem řešila jméno pro holčičku,když jí budeme mít.Pak od rána jím jak otesánek-a to jsem zatím nikdy tak nejedla za tu dobu co jsem těhu.
A také mne pobolívá břicho.
Jo děvčátka a v jakém týdnu poznám pohyby? :*[]: :*[]: :*[]:

tak já jsem dneska 16+5, prvorodička, a cítím vlnění jak hrom:)...tak třikrát za den určitě...a večer v pelechu nejvíc...ale samozřejmě to je jen takový vlnění...na ruku to cítit není. To bude tak ve dvacátým, už aby to bylo, ještě tři týdny :)...taky baštím, chutná mi všechno teda

Ahojte holky,

já jsem teď 16+5 a zrovna tento týden jsem byla na kontrole, doktrka říkala,že na pohyby se ještě ani ptát nebude, že do 20tt je dost času. Některé zkušené maminky to poznají určitě dřív, ale pokud čekáš stejně jako já první, tak tak brzo asi nemáme šanci.

Ahoj,
já poprvé ucítila mimi přesně 18+6, ale může to být i v 21.týdnu neboj dočkáš se. Je to nádhera.
Já jím jak kdy, některý den skoro vůbec a někdy se nemůžu docpat. Jsem v 23.týdnu a mám 8kg. To nepvlivníš, někdo přibere 10kg a někdo 20kg. Neboj to schodíme kojení a prckové dávají zabrat.
Hezký večer Pa Pa

Ty bláho jak já celé těhu prozatím jedla jak myška, tak teď si to vynahrazuju - mám pořád hlad!! :^O^: Pohyby od 16 - 20 týdne - já už cítím :) :a:

Ahojky, já taky nejím, ale žeru.Z toho si nic nedělej, to pak vyběháme kolem špuntů.Jsem dneska 18+2 jak jsem si dnes odpoledne lehla tak na břichu hotové tsunami, jako by mi tama proplouval kapr, bylo to nádherné.Tak třeba už taky budeš mít co nejdřív.
Tak Dobrou chuť : )
Gabča

Ahojky,já už má 5kg nahoře,ještě minulý týden to byly 3 :( za chvíli budu jak :pig: ..ale co :a\|: a mám jméno pro kluka Oliver(to ale tatka nesce)a pro žabku Sabinka.a jsme začli dnes 18.týden..jo a v bříšku mě taky někdy pobolívá,či píchá,zrovinka dnes jo.a nák mě pobolívá močák,chjo..snad bude líp,přeju vám krásné odpolko :a:

A jaké jméno si vyřešila? :girl: ..... já dneska otesánka ze sebe pro změnu nedělám a bohužel mě také bolí dnes bříško, že jsem i z práce po obídku odešla :? ...... většinou první pohyby začneš cítit okolo 20 tt

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka