testy na cukrovku

21.08.2009

Tak jsem včera absolvovala test na cukrovku. :) Pani doktorka mi tam povídala,že to chutná,jako cinzano. :s: Tak ať se na mě nezlobí,ale cinzano je dobrý.Tohle byl fakt hnus. :sick: A čim víc jsem toho měla vypito,tim míň mi to chutnalo. :c: Jsem zvědavá na výsledky.Snad už tam nebudu muset znovu. :O

Cinzano :s: kdyby takhle chutnalo Cinzano, nikdo by ho nepil :s: Po prvnim dousky, jsem s rekla, ze to neni tak spatny, ale cim vic jsem pila, tam to bylo horsi. No mazec ... Uplne me ted oklepalo :s:

u nás to chutnalo jako Sprite,ale jen do půlky,pak už to byl takovej blaf,že jsem měla co dělat.Navíc mi předtim nemohla nabrat krev,takže to píchala na 2x a po testu znova ze žíly.NEmohla jsem ani jít čůrat a to bylo teda maso,díky bohu,že se na to chodí jen jednou vid?

mě to čeká v pondělí.Brali ti krev z prstu?mě řekli že my vezmou z prstu tsk jsem se chtěla zeptat jestli to bolí...

In reply to by Mirkaaa

Taky mi všichni říkali,že mi budu brát krev z prstu,ale brala mi jí normálně.Nejdřív mě nabrala,pak mi dala vypít ten "lahodný nápoj" a já si šla na dvě hodiny sednout do čekárny.No a za ty dvě hodiny mě nabrala znova.Nesmíš prý jíst 12 hodin před a během těch testů nesmíš jíst a ni pít.Tak držim pěstičky,ať ti vše dobře dopadne. :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka